Ο Mike Barker Θα Σκηνοθετήσει Το "The Talisman"

0

Οι μεταφορές των έργων του Stephen King στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, αποτελούν πλέον πρώτη προτεραιότητα για τα στούντιο, με παλιά και νέα projects να επανέρχονται στο προσκήνιο. Ενα απο τα παλιά projects είναι και το "The Talisman", το βιβλίο φαντασίας που έγραψε ο King με τον Peter Straub, ενα project που ύστερα απο χρόνια διαβουλεύσεων στα γραφεία του Hollywood, φαίνεται πλέον να παίρνει τον δρόμο της υλοποίησης.

"Ο 12χρονος Jack Sawyer, είναι έτοιμος να ξεκινήσει το πιο φανταστικό ταξίδι, μια ένδοξη, τρομακτική αναζήτηση για τον μυστηριώδη Talisman, το μοναδικό πράγμα που μπορεί να σώσει την ετοιμοθάνατη μητέρα του Jack. Όμως για να τα καταφέρει, ο Jack θα πρέπει να διασχίσει όχι μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και τον φανταστικό και απειλητικό παράλληλο κόσμο των Περιοχών (Territories).

Στίς περιοχές, ο Jack ανακαλύπτει ένα άλλο βασίλειο, εκεί όπου ο αέρας είναι τόσο γλυκός και καθαρός που ο άνθρωπος μπορεί να μυρίσει ένα ραπανάκι που βγαίνει απο το χώμα ένα μίλι μακριά και που η ζωή μπορεί να σβήσει στιγμιαία στην αδιάκοπη μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Εκεί ο Jack ανακαλύπτει τους Twinners, αντανακλάσεις των ανθρώπων που γνωρίζει στη Γή και ειδικά την Queen Laura, την αντανάκλαση της μητέρας του Jack. Καθώς ο Jack κινείται ανάμεσα στους κόσμους, πλησιάζοντας τον λυτρωτικό Talisman, μια σειρά συγκλονιστικών αναμετρήσεων τον προκαλεί σε κάθε του βήμα."

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός της Amblin Entertainment του Steven Spielberg, ήθελε τον Josh Boone ("The Fault in Our Stars", "The New Mutants") να γράφει και να σκηνοθετεί, τελικά αυτά τα σχέδια άλλαξαν, καθώς στην θέση του σκηνοθέτη βρίσκεται πλέον ο Mike Barker ("To Kill a King", "The Handmaid's Tale") και στη θέση του σεναριογράφου ο Chris Sparling ("Buried").

Ο Mike Barker ξεκίνησε την καριέρα του με φίλμ χαμηλού προϋπολογισμού, ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται αποκλειστικά στην τηλεόραση, έχοντας σκηνοθετήσει επεισόδια για τις σειρές "Outlander", "Fargo" και "The Handmaid's Tale".

Το εγχείρημα που βρίσκεται στα πρώτα στάδια του σχεδιασμού δεν πρόκειται να κυκλοφρήσει πολύ σύντομα στις αίθουσες και έτσι οι θαυμαστές του Stephen King που ανυπομονούν, θα πρέπει να αρκεστούν στο remake του "Pet Sematary" που θα κυκλοφορήσει σε ενα περίπου μήνα...

 

Ο Mike Barker Θα Σκηνοθετήσει Το "The Talisman"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.