Ο Mel Gibson Θα Σκηνοθετήσει Το Remake Του "The Wild Bunch"

0

Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους, ο Mel Gibson είναι ένας απο τους καλύτερους σκηνοθέτες που εργάζονται αυτή την στιγμή στο Hollywood, καθώς οι ταινίες του χαρακτηρίζονται απο τον ρεαλισμό και την τολμηρή θεματολογία. Έτσι και ύστερα απο κάποιες ατυχείς επιλογές ρόλων τα τελευταία χρόνια, ο Gibson θα βρεθεί και πάλι πίσω απο την κάμερα για το "The Wild Bunch", το remake του γουέστερν του 1969, που σκηνοθέτησε ο Sam Peckinpah ("Straw Dogs") με πρωταγωνιστή τον William Holden.

"Η ιστορία ακολουθεί μια γηρασμένη ομάδα περιθωριακών στα σύνορα Αμερικής-Μεξικού, που προσπαθούν να προσαρμοστούν στην αλλαγή που συντελείται γύρω τους, καθώς η παραδοσιακή Αμερικανική Δύση εξαφανίζεται, ενώ η Βιομηχανική Επανάσταση βρίσκεται προ των πυλών."

Ο Mel Gibson Θα Σκηνοθετήσει Το Remake Του "The Wild Bunch"

Αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πόσο διαφορετικό θα είναι το remake απο την ταινία του 1969, το μόνο σίγουρο είναι πως το νέο φίλμ ταιριάζει στον στύλ του Gibson, καθώς η original ταινία υπήρξε ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη, καθώς ήταν πολύ βίαιη για την εποχή της.

Εκτός απο την σκηνοθεσία, ο Mel Gibson θα γράψει και το σενάριο, ενώ θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού. To "Wild Bunch" έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά απο projects που επεξεργάζεται αυτή την εποχή ο Gibson, μια λίστα που εκτός των άλλων περιλαμβάνει το sequel του "The Passion of the Christ" και το πολεμικό δράμα "Destroyer", που εξελίσσεται κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου...

Δείτε το trailer της original ταινίας:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.