Ο Luc Besson Θα Σκηνοθετήσει Το "Valerian"

0

Ο Luc Besson θα σκηνοθετήσει το "Valerian", την κινηματογραφική μεταφορά της sci-fi εικονογραφημένης νουβέλας των Pierre Christin και Jean-Claude Mézières, που κυκλοφόρησε το 1967.

"Η ιστορία εστιάζει σε ένα ζευγάρι πρακτόρων-χρονοταξιδιωτών που το καθήκον τους είναι η προστασία της Γής του 28ου αιώνα και των γειτονικών πλανητών απο διάφορους κακόβουλους χαρακτήρες. Οι περιπέτειες τους εξελίσσονται με υπόβαθρο τα πιο ενυπωσιακά σκηνικά: πολύπλοκες αρχιτεκτονικές εφευρέσεις, φουτουριστικές μηχανές και τα πιο εξωπραγματικά τοπία."

Εκτός απο την σκηνοθεσία ο Luc Besson (The Fifth Element, Léon: The Professional) θα γράψει και το σενάριο, ενώ θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μέσα απο την εταιρεία του EuropaCorp.

Valerian comic

Στους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες του Valerian και της Laureline θα βρεθούν οι Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man 2, Chronicle) και Clara Delevingne (Anna Karenina) αντίστοιχα, ενώ το casting των υπολοίπων χαρακτήρων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ταινία αποτελεί διακαή πόθο του Luc Besson εδώ και δεκαετίες, κάτι που φάνηκε και μέσα απο το "Fifth Element", το οποίο είναι πολύ επηρρεασμένο απο το comic των Christin & Mézières.

Τα γυρίσματα της φιλόδοξης και πανάκριβης παραγωγής θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2015, ενώ η κυκλοφορία της στις αίθουσες αναμένεται για το καλοκαίρι του 2017.

Valerian comic

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.