Ο Leonardo DiCaprio Στο "The Crowded Room"

0

Υστερα απο χρόνια σχεδιασμού, η New Regency και η Appian Way του Leonardo DiCaprio συμφώνησαν για την συμπαραγωγή του "The Crowded Room", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του βιβλίου "The Minds of Billy Milligan", που έγραψε ο Daniel Keyes.

Το βιβλίο του Keyes εκδόθηκε το 1981 και καταγράφει τις αληθινές εμπειρίες του Billy Milligan, ενός άνδρα που κατηγορήθηκε για ένοπλη ληστεία και τον βιασμό τριών γυναικών στα τέλη της δεκαετίας του 70'. Ο Milligan υπήρξε ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να χρησιμοποιήσει την ψυχική του διαταραχή σαν υπερασπιστική γραμμή και απαλλάχθηκε των κατηγοριών με τον ισχυρισμό ότι τα εγκλήματα διεπράχθησαν απο δυο εναλλακτικές προσωπικότητες του και χωρίς να το γνωρίζει ο ίδιος.

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Jason Smilovic ("Lucky Number Slevin"), ενώ ο DiCaprio θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Κακοποιημένος στην παιδική του ηλικία, ο Milligan διαγνώστηκε με 24 διαφορετικές προσωπικότητες που ανάμεσα τους περιλάμβαναν τον Ragen Vadascovinich - ένα Γιουγκοσλάβο κομμουνιστή, την Adalana - μια 19χρονη λεσβία, τον Arthur ένα σχολαστικό Βρετανό και τον Tommy - έναν απατεώνα.

Διαβάζοντας τις συγκλονιστικές πληροφορίες γύρω απο την πολύκροτη δίκη που έλαβε χώρα στο Ohio στα τέλη της δεκαετίας του 70', μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει γιατί ο DiCaprio "κυνηγούσε" αυτόν το ρόλο απο το 1997. Με δεδομένο το ταλέντο του που διαρκώς εξελίσσεται, ο DiCaprio στον "πολλαπλό" ρόλο του Milligan, θα έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για μια εξαιρετική ερμηνεία που θα του αποφέρει το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο που εδώ και χρόνια επιδιώκει...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.