Ο Lenny Abrahamson Θα Σκηνοθετήσει Το "The Grand Escape"

0

Υστερα απο την μεγάλη και απρόσμενη επιτυχία της ταινίας "Room", o Lenny Abrahamson ετοιμάζει το επόμενο project του και απ΄'οτι φαίνεται θα είναι κάτι το τελείως διαφορετικό, τόσο θεματικά όσο και σε κλίμακα.

Σύμφωνα με το THR, ο Abrahamson θα σκηνοθετήσει το "The Grand Escape", ένα πολεμικό δράμα που εξελίσσεται κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και που είναι βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Neal Bascomb, που πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

"Το 'The Grand Escape' είναι η αληθινή ιστορία τριών ιδιαίτερα τολμηρών πιλότων του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, που κρατούνται στην πιο διαβόητη φυλακή αιχμάλωτων πολέμου της Γερμανίας. Η ιστορία καταγράφει την μεγαλύτερη απόδραση κρατουμένων της εποχής και την επακόλουθη πτήση τους πρός την ελευθερία."

Ο Ιρλανδός Lenny Abrahamson έγινε ευρύτερα γνωστός απο το δραματικό φίλμ "What Richard Did" που κυκλοφόρησε το 2012, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε το πολύ αξιόλογο και ανεξάρτητο "Frank" με τον Michael Fassbender. Και έτσι φτάνουμε στο 2015 όπου ο Abrahamson σκηνοθέτησε το "Room", το εξαιρετικό δράμα που του χάρισε και την πρώτη του υποψηφιότητα για Oscar.

Το "The Grand Escape" έρχεται να προστεθεί σε ένα νέο κύμα πολεμικών ταινίων που εστιάζουν στον Πρώτο και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως το "Dunkirk" του Christopher Nolan, το "HHhH" του Cédric Jimenez και το "Hacksaw Ridge" του Mel Gibson.

Την παραγωγή του "The Grand Escape" έχουν αναλάβει οι εταιρείες Element Pictures και Film4.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.