Ο Justin Kurzel Θα Σκηνοθετήσει Το "Assassin's Creed"?

0

Σύμφωνα με το deadline, o σκηνοθέτης Justin Kurzel ("The Snowtown Murders") που αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει την παραγωγή του "Macbeth" με τον Michael Fassbender και την Marion Cotillar, θα αναλάβει την σκηνοθεσία του "Assassin's Creed", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του δημοφιλούς videogame της Ubisoft.

Το σενάριο της μεταφοράς έχουν αναλάβει οι σεναριογράφοι του "Exodus", Bill Collage & Adam Cooper, ο Scott Frank ("The Wolverine") και ο Michael Lesslie ("Macbeth"), ενώ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του ήρωα Altaïr θα βρεθεί ο Michael Fassbender ("Prometheus", "X-Men: First Class", "Shame"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Το videogame "Assassin's Creed" κυκλοφόρησε το 2007 και συνολικά μετρά 12 εκδόσεις και πωλήσεις που ξεπερνούν τις 38 εκατ. κόπιες, με την ιστορία του να επικεντρώνεται σε ενα κουκουλοφόρο άνδρα που ταξιδεύει πίσω στο χρόνο με σκοπό να δρά στη σκιά διάφορων μεγάλων γεγονότων.

Με τη Ubisoft και την New Regency να διαβεβαιώνουν ότι η ταινία θα μείνει πιστή στο παιχνίδι και με τη συμμετοχή του Fassbender, το "Assassin's Creed" διαθέτει τις προδιαγραφές, για να διαψεύσει τον κανόνα που θέλει τα videogames να μην γίνονται επιτυχίες στο σινεμά.

Το "Assassin's Creed" αναμένεται να κυκλοφορήσει στίς κινηματογραφικές αίθουσες, στις 7 Αυγούστου του 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.