Ο Justin Kurzel Ετοιμάζει Το "True History of the Kelly Gang"

0

Πρόκειται για την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη της νουβέλας που έγραψε ο Peter Carey και που καταγράφει την ζωή του Ned Kelly, του Ιρλανδικής καταγωγής συμμορίτη που μαζί με την συμμορία του, αντιτάχθηκε στην Βρετανική κυριαρχία στην Αυστραλία του 1870.

"Για τους διώκτες του, ο Ned Kelly ήταν ένας αδίστακτος εγκληματίας, ένας κλέφτης και δολοφόνος. Για πολλούς Αυστραλούς όμως, ο Kelly ήταν ένας ήρωας που αψήφησε την κυριαρχία των Άγγλων που ήθελαν να ελέγχουν τις ζωές τους."

Η ζωή του Ned Kelly έχει απσχολήσει το Hollywood αρκετές φορές κατά το παρελθόν, ενώ η πιο πρόσφατη ταινία ήταν αυτή που κυκλοφόρησε το 2003, με πρωταγωνιστή τον Heath Ledger και σκηνοθέτη τον Gregor Jordan ("Unthinkable", "Buffalo Soldiers").

Την σκηνοθεσία της ταινίας ταινίας θα αναλάβει ο "ζεστός" Justin Kurzel, ο οποίος πρίν απο δυο μήνες στις Κάννες, απέσπασε άκρως καολακευτικά σχόλια για το "Macbeth", ενώ αυτή τη στιγμή ξεκινά τα γυρίσματα του "Assassin’s Creed", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του δημοφιλούς videogame της Ubisoft.

Το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο Shaun Grant ("The Snowtown Murders"), βασισμένος στην νουβέλα "True History of the Kelly Gang" του Peter Carey, ενώ την παραγωγή θα υποστηρίξουν η Αυστραλιανή Porchlight και η Βρετανική Daybreak Pictures.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.