Ο Juan Antonio Bayona Θα Σκηνοθετήσει Το "Jurassic World 2"

0

Σύμφωνα με το The Wrap, o Καταλανός σκηνοθέτης Juan Antonio Bayona ανέλαβε την σκηνοθεσία του "Jurassic World 2", την συνέχεια της πολύ μεγάλης εισπρακτικής επιτυχίας που κυκλοφόρησε το 2015.

Ο Bayona που αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει το "A Monster Calls", αρχικά είχε αναλάβει την σκηνοθεσία του sequel του "World War Z", όμως οι ημερομηνίες των γυρισμάτων και κάποιες φημολογούμενες διαφωνίες με τους παραγωγούς του φίλμ, τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.

Με βιογραφικό που περιλαμβάνει το "The Orphanage", το "The Impossible", την τηλεοπτική σειρά "Penny Dreadful" και προσεχώς το "A Monster Calls", ο ταλαντούχος Bayona έχει αποδείξει ότι διαθέτει ένα μοναδικό σκηνοθετικό στύλ και ύφος. Αν και το "Jurassic World" δεν διαθέτει την σοβαρότητα των προηγούμενων φίλμ του σκηνοθέτη, είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε τι θα προσδώσει ο ταλαντούχος δημιουργός στο ρηχό θεματικά σύμπαν του franchise, με ένα sequel που ουσιαστικά αποτελεί και το πρώτο του blockbuster.

Το σενάριο της δεύτερης ταινίας θα γράψουν και πάλι ο σκηνοθέτης του πρώτου φίλμ Colin Trevorrow ("Safety Not Guaranteed"), μαζί με τον Derek Connolly ("Kong: Skull Island"), βασισμένοι πάντα στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Michael Crichton, ενώ όσον αφορά το cast, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψουν οι Chris Pratt ("Guardians of the Glaxy") και Bryce Dallas Howard ("Lady in the Water").

Στην παραγωγή του sequel που ουσιαστικά αποτελεί το πέμπτο φίλμ του franchise της Universal, θα βρεθούν για μια ακόμη φορά οι Steven Spielberg και Frank Marshall.

Αν και η πλοκή του δεύτερου φίλμ παραμένει άγνωστη, το σίγουρο είναι ότι θα περιλαμβάνει εκνευρισμένους δεινόσαυρους που κυνηγούν πλούσιους μεγαλομανείς και τα τσιράκια τους...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.