Ο Joss Whedon Θα Σκηνοθετήσει Το "Batgirl"

0

Υστερα απο τις δυο χρυσοφόρες ταινίες των "Avengers" που σκηνοθέτησε για την Marvel, ο Joss Whedon είναι έτοιμος να περάσει στην απέναντι όχθη και να εργαστεί για λογαριασμό της DC Comics. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, ο Αμερικανός σκηνοθέτης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Warner Bros. και την DC, για την ανάληψη της σκηνοθεσίας της ταινίας "Batgirl".

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Whedon εκτός απο την σκηνοθεσία θα αναλάβει και το σενάριο, αλλά και την παραγωγή του φίλμ. Η πιο δημοφιλής εκδοχή του χαρακτήρα του Batgirl, παραμένει αυτή της Barbara Gordon, που αγωνίστηκε δίπλα στους Batman και Robin, μέχρι την στιγμή που ο Joker την πυροβόλησε στη σπονδυλική στήλη στο comic "The Killing Joke".

Αν και οι πληροφορίες γύρω απο την πλοκή του φίλμ είναι μηδαμινές, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ταινία του "Batgirl" θα φιλοξενήσει και άλλους χαρακτήρες απο το περιβάλλον της Gotham και πιθανότατα θα αποτελέσει κομμάτι του σύμπαντος της DC Films.

Αν και οι ταινίες των "Avengers" δεν μας ενθουσίασαν ιδιαίτερα, η έλευση του Joss Whedon στις ταινίες της DC Comics, θεωρείται απο πολλούς μια έξυπνη κίνηση καθώς ο σκηνοθέτης διαθέτει την εμπειρία και τις γνώσεις γύρω απο τις ταινίες αυτού του είδους και ισως μπορέσει να βοηθήσει την DC να οργανώσει καλύτερα το κινηματογραφικό της σύμπαν, που εξακολουθεί να μοιάζει προβληματικό, πόσο μάλλον και μετά απο το απογοητευτικό νέο trailer του "Justice League"...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.