Ο Joseph Kosinski θα Βρεθεί στη Ζώνη του Λυκόφωτος?

0

Υστερα απο την αγορά των δικαιωμάτων απο την εταιρεία Appian Way Productions του Leonardo DiCaprio το 2008, τα πρώτα ουσιαστικά νέα για την νέα ταινία του "The Twilight Zone", είχαν κυκλοφορήσει πέρσι το καλοκαίρι με τον ταλαντούχο Matt Reeves ("Cloverfield", "Let Me In") να έχει αναλάβει την σκηνοθεσία.

Δυστυχώς όμως, ο Matt Reeves τελικά αποχώρησε αναλαμβάνοντας την σκηνοθεσία του "Dawn of the Planet of the Apes", υποχρεώνοντας τους παραγωγούς να ξεκινήσουν εκ νέου την αναζήτηση ενός ικανού σκηνοθέτη.

Αναζητώντας έναν υψηλού βεληνεκούς σκηνοθέτη, και αφού εισέπραξε αρκετές αρνητικές απαντήσεις απο μεγάλα ονόματα εξαιτίας των υποχρεώσεων τους σε διάφορα projects, η εταιρεία φαίνεται να συμβιβάζεται με την επιλογή του Joseph Kosinski ("TRON: Legacy", "Oblivion").

Αν και έμπειρος στο sci-fi, o Kosinski φαίνεται να υστερεί στην εξιστόρηση, κάτι που φάνηκε λιγότερο στο "Tron" αλλά πολύ περισσότερο στο αδιάφορο και πολύ μέτριο "Oblivion".

Το σενάριο που έχει αλλάξει πολλά χέρια τα τελευταία χρόνια, έχει πλέον αναλάβει ο Anthony Peckham ("Don't Say a Word", "Sherlock Holmes"), με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για μια και μοναδική sci-fi (εννοείται) ιστορία μεγάλου μεγέθους και budget.

Η τηλεοπτική σειρα "The Twilight Zone", δημιουργήθηκε απο τον Rod Serling το 1959 και προβλήθηκε μέχρι το 1964 με την μορφή αυτοτελών επεισοδίων μυστηρίου. Το 1985 η σειρά επέστρεψε με άλλες 4 σαιζόν, για να ξαναεμφανιστεί το 2002 με μόλις μια σαιζόν.

Το 1983 κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία αποτελούμενη απο τέσσερις διαφορετικές ιστορίες σκηνοθετημένες απο τους Joe Dante, John Landis, George Miller και Steven Spielberg. Αν και εισπρακτικά η ταινία δεν πήγε και πολύ καλά, το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό με την τέταρτη ιστορία να κλέβει την πάρασταση με τον John Lithgow να είναι απολαυστικός ως ο τρελός επιβάτης του αεροπλάνου που βλέπει ενα πλάσμα να ξηλώνει το φτερό του.

twilight-zone-the-movie-segment-4

Σκηνή απο την ταινία "Twilight Zone: The Movie" του 1983 και την ιστορία "Nightmare at 20,000 Feet"

Το "The Twilight Zone" αποτελεί μια απο τις πρωτοποριακές & ενδιαφέρουσες σειρές της τηλεόρασης, με πάρα πολλούς θαυμαστές ανά τον κόσμο και άν αξιοποιηθεί σωστά θα μπορέσει και πάλι να γνωρίσει την επιτυχία, είτε σε μορφή ταινίας, είτε σε μια φημολογούμενη αναβίωση της τηλεοπτικής σειράς απο τον Bryan Singer ("X-Men").

Οντας φανατικοί θαυμαστές της σειράς, το cinemode θα παρακολουθεί απο κοντά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνει για ότι νεότερο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.