Ο Jordan Vogt-Roberts Θα Σκηνοθετήσει Το "Skull Island"

0

Τον περασμένο Ιούλιο και κατά την διάρκεια του Comic Con, η Legendary αιφνιδίασε τους πάντες, αφού αντί να ανακοινώσει το φημολογούμενο reboot του "King Kong", ανακοίνωσε τα σχέδια της για ένα spin-off απο το σύμπαν του King Kong.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που είχε κυκλοφόρησει τότε η Legendary:

"Οι προηγούμενες ταινίες παρουσίασαν το νησί, όμως καμιά δεν έμεινε να εξερευνήσει αυτό το μυστήριο και επικίνδυνο μέρος. Με το "Skull Island" έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε τους θεατές πιο βαθιά μέσα σε αυτό το πλούσιο κόσμο, με το στύλ και το εύρος των παραγωγών της Legendary."

Την σκηνοθεσία της ταινίας αρχικά είχε αναλάβει ο Joe Cornish, όμως σήμερα το κινηματογραφικό στούντιο ανακοίνωσε ότι τελικά ο σκηνοθέτης θα είναι ο Jordan Vogt-Roberts ("The Kings of Summer"). Η Legendary ανακοίνωσε επίσης ότι στον πραταγωνιστικό ρόλο θα βρεθεί ο Tom Hiddleston ("Thor", "Only Lovers Left Alive"), ενώ ο Max Borenstein ("Godzilla" 2014, "Seventh Son") θα αναλάβει το σενάριο.

Ο Vogt-Roberts έγινε ιδιαίτερα γνωστός χάρις στο ανεξάρτητο φίλμ "The Kings of Summer" που απέσπασε πολύ καλές κριτικές στο Sundance του 2013, ενώ έχει ήδη συμφωνήσει να σκηνοθετήσει την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του δημοφιλούς videogame "Metal Gear Solid".

Ετσι ύστερα απο την επιτυχημένη (εισπρακτικά) αναβίωση του "Godzilla" (ήδη ετοιμάζεται το δεύτερο μέρος), η Legendary θα επιχειρήσει την αναβίωση και του King Kong, του εξίσου δημοφιλούς τέρατος.

Το "Skull Island" αναμένεται να κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στίς 4 Νοεμβρίου του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.