Ο Jonas Cuaron Θα Σκηνοθετήσει Το Reboot Του "Zorro"

0

Υστερα απο χρόνια πολύτιμης εκπαίδευσης στο πλευρό του πατέρα του Alfonso Cuarón ("Children of Men", "Gravity"), ο 35χρονος Jonas Cuaron είναι έτοιμος να σκηνοθετήσει την πρώτη του υψηλού προφίλ ταινία. Ο λόγος γίνεται για το reboot του "Zorro", του μασκοφόρου εκδικητή που αποτέλεσε την κύρια πηγή έμπνευσης για την δημιουργία του Batman, του comic ήρωα της DC Comics.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νέα εκδοχή του "Zorro" θα είναι τελείως διαφορετική, καθώς θα εξελίσσεται σε ένα μεταποκαλυπτικό μέλλον, που όμως δεν θα στερείται των τυρράνων που ο μασκοφόρος εκδικητής αρέσκεται να πολεμά.

Σύμφωνα με τον Antonio Gennari, CEO της Lantica Media:

"Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τον Jonás σε αυτό το φίλμ. Η αγάπη του για το σινεμά είναι εμφανής στη δουλειά του και είναι πολύ ταλαντούχος στο να αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία. Ανυπομονούμε να δούμε που θα μας οδηγήσει το όραμα του."

Ο Jonas Cuaron έκανε το σκηνοθετικό του ντεπούτο το 2007 με την ισπανόφωνη, low budget ταινία "Year of the Nail", ενώ η δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά κυκλοφόρησε το 2015 με τον τίτλο "Desierto" και πρωταγωνιστές τους Gael García Bernal και Jeffrey Dean Morgan.

Εκτός απο την ανάληψη της σκηνοθεσίας, ο Jonas Cuaron έχει γράψει και το σενάριο της ταινίας που θα έχει τον τίτλο "Ζ". Τα γυρίσματα του "Z" θα ξεκινήσουν τον προσεχή Μάρτιο στον Άγιο Δομήνικο της Καραϊβικής, με προϋπολογισμό που σύμφωνα με το στούντιο της Sony θα κυμανθεί ανάμεσα στα 30 με 100 εκατομμύρια δολάρια.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.