Ο Johnny Depp Στο "Triple Frontier"?

0

Σύμφωνα με το Variety, o Johnny Depp βρίσκεται σε συνομιλίες με την Paramount, για την συμμετοχή του στο δραματικό θρίλερ "Triple Frontier".

"Η ιστορία εξελίσσεται στην διαβόητη συνοριακή ζώνη ανάμεσα στην Παραγουάη, την Αργεντινή και την Βραζιλία, ένα μέρος γνωστό και ως 'la triple frontera', εκεί όπου συγκλίνουν οι ποταμοί Igazu και Parana, μια περιοχή που είναι τόσο δύσκολο να ελεγχθεί που έχει εξελιχθεί σε 'παράδεισο' για το οργανωμένο έγκλημα."

Triple-Frontera

Αρχικά την σκηνοθεσία είχε αναλάβει η Kathryn Bigelow ("Strange Days", "The Hurt Locker"), η οποία όμως τελικά αποχώρησε καθώς το project είχε παγώσει για άγνωστους λόγους. Στην θέση της Bigelow, βρίσκεται ο πλέον ο J.C. Chandor ("All Is Lost", "A Most Violent Year"), ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή του Mark Boal ("The Hurt Locker", "Zero Dark Thirty").

Το φημολογούμενο ως εξαιρετικό σενάριο του Mark Boal, έχει κατά καιρούς προσελκύσει αρκετά μεγάλα ονόματα του Hollywood όπως οι Tom Hanks, Sean Penn, Will Smith, Javier Bardem και Christian Bale, όμως κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει ενταχθεί στο cast της ταινίας.

Ο Depp που πρίν απο λίγο καιρό ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales", φαίνεται να ενδιαφέρεται πολύ για το ρόλο, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.