Ο John McTiernan Επιστρέφει Με Το "Red Squad"

0

Υστερα απο 10 χρόνια αποχής και μια δικαστική καταδίκη για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων του Anthony Pellicano, ο John McTiernan επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το "Red Squad". Ο McTiernan, ένας απο τους καλύτερους σκηνοθέτες ταινιών δράσης των περασμένων δεκαετιών, με ταινίες όπως το "Predator", το "Die Hard", το "The Hunt for Red October" και το "Die Hard: With a Vengeance", επιστρέφει με ταινία που ταιριάζει απόλυτα στο σκηνοθετικό του στύλ.

"Η ιστορία εστιάζει γύρω απο έναν κακόφημο πρώην πράκτορα της Δίωξης Ναρκωτικών (DEA) και την ελίτ μισθοφορική ομάδα του, που κατευθύνεται πρός τα μεξικανικά σύνορα με σκοπό την εξουδετέρωση ενός μεγαλέμπορου ναρκωτικών."

Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει τον προσεχή Απρίλιο στην Αλαμπάμα, ενώ πρός το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το cast. Οπως και να έχει πάντως, είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε ένα ικανότατο σκηνοθέτη σαν τον John McTiernan να επιστρέφει στη σκηνοθεσία και μάλιστα με ενδιαφέρουσα ιστορία που μπορεί να εξελιχθεί σε μια επική ταινία δράσης...

red-squad-promo-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.