Ο Joe Carnahan Θα Σκηνοθετήσει Το Remake Του "The Raid"

0

Πρίν απο σχεδόν 3 χρόνια(!), είχαμε αναφερθεί στην πρόθεση της Screen Gems να υλοποιήσει το remake του "The Raid", της ινδονησιακής ταινίας δράσης που γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το 2011.

"Μια επίλεκτη ομάδα Swat αναλαμβάνει το πολύ δύσκολο έργο της εφόδου στο κτίριο όπου αποτελεί το αρχηγείο μιας αδίστακτης εγκληματικής οργάνωσης. Κατα την διάρκεια της εισβολής όμως οι κακοποιοί αντιλάμβανονται το σχέδιο της αστυνομίας και κόβουν το ρεύμα και την πρόσβαση στις εξόδους του κτιρίου. Παγιδευμένοι στον 6ο όροφο και στο απόλυτο σκοτάδι η ομάδα Swat πρέπει να δώσει μια μάχη επιβίωσης με τους αμείλικτους κακοποιούς."

Ο σχεδιασμός της Screen Gems ήθελε τον Patrick Hughes ("The Expendables 3") στη θέση του σκηνοθέτη, τον Brad Ingelsby ("Out of the Furnace") να γράφει το σενάριο και τον Taylor Kitsch ("Battleship", "John Carter") στο πρωταγωνιστικό ρόλο. Ομως, για άγνωστους λόγους το project δεν προχώρησε ποτέ, με αποτέλεσμα η Screen Gems να αποσύρει το ενδιαφέρον της και το remake να μπεί στο "ψυγείο".
Κάτι που πλέον δεν ισχύει, καθώς η XYZ Films απέκτησε τα δικαιώματα του φίλμ και μάλιστα ανακοίνωσε και τον σκηνοθέτη που δεν θα είναι άλλος απο τον Joe Carnahan.

Ο Carnahan έγινε ευρύτερα γνωστός το 2002 με το αστυνομικό δράμα "Narc", ενώ μερικά χρόνια αργότερα ακολούθησαν τα υψηλότερου προφίλ "The A-Team" και "The Grey".

Αν και η πλοκή της αμερικανικής διασκευής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Joe Carnahan επιθυμεί περισσότερο να δημιουργήσει ένα νέο φίλμ και όχι να αντιγράψει την ταινία που σκηνοθέτησε ο Gareth Evans το 2011.

Οσον αφορά τον ηθοποιό που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτός θα είναι ο Frank Grillo ("Warrior", "The Purge", "Captain America: The Winter Soldier"), ενώ τα υπόλοιπα μέλη του cast αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Αν και δεν είμαστε λάτρεις των remakes, η παρουσία του Joe Carnahan στην σκηνοθεσία αφήνει αρκετές ελπίδες για το τελικό αποτέλεσμα, καθώς εκτός απο ταλέντο διαθέτει και την απαιτούμενη τρέλα...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.