Ο James Mangold Θα Σκηνοθετήσει To Star Wars Spin-Off "Boba Fett"

0

Αν και το "Solo: A Star Wars Story" περνά πολύ δύσκολες ώρες στο box-office με πολύ χαμηλές εισπράξεις, αυτό δεν φαίνεται να πτόησε την Disney που ήδη ετοιμάζει το επόμενο spin-off φίλμ απο το σύμπαν του "Star Wars". Έτσι και σύμφωνα με τις πληροφορίες του THR, η Disney έδωσε το "πράσινο φώς" για την υλοποίηση ενός νέου spin-off που θα έχει ως πρωταγωνιστή τον χαρακτήρα του Bobba Fett, του μισθοφόρου και κυνηγού επικυρηγμένων που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του στο σύμπαν του "Star Wars" το 1985, μέσα απο την ταινία "The Empire Strikes Back".

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την σκηνοθεσία του φίλμ έχει αναλάβει ο James Mangold, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο.

Ο James Mangold Θα Σκηνοθετήσει To Star Wars Spin-Off "Boba Fett"

Darth Vader & Boba Fett στο "The Empire Strikes Back".

Ο James Mangold έγινε ευρύτερα γνωστός το 1999 μέσα απο την ταινία "Girl, Interrupted", ενώ έκτοτε η πορεία του υπήρξε μάλλον ασταθής με αδιάφορα φίλμ όπως τα "Knight and Day" & "Kate & Leopold", αλλά και αξιόλογα όπως το "Walk the Line" και πιο πρόσφατα το "Logan".

Η επιλογή του Mangold φανερώνει μια στροφή της Disney πρός τους έμπειρους σκηνοθέτες, καθώς το πείραμα με τους νέους και ελπιδοφόρους σκηνοθέτες δεν είχε καλά αποτελέσματα, με απολύσεις και έντονο παρασκήνιο, τόσο στο "Rogue One" του Gareth Edwards, όσο και στο "Solo: A Star Wars Story" των Lord & Miller.

Όπως και να έχει πάντως, η αλήθεια είναι πως το franchise του "Star Wars" έχει αρχίσει να φθίνει, καθώς τόσο οι αδιάφοροι νέοι χαρακτήρες, όσο και οι συνεχόμενες νέες κυκλοφορίες έχουν μειώσει το ενδιαφέρον του κοινού, που κάποτε έστηνε αντίσχοινα έξω απο τις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μια πτώση της Δύναμης (καλό ε?) του franchise, που αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στο box-office μέσα απο το παρακάτω γράφημα:

Οι ταινίες του "Star Wars" στο box-office (στην μετά - George Lucas εποχή)

Ο James Mangold Θα Σκηνοθετήσει To Star Wars Spin-Off "Boba Fett"

Μια αρνητική τάση που ο έμπειρος James Mangold θα κληθεί να αντιμετωπίσει, με ένα φίλμ και έναν χαρακτήρα που αν και καλοσχεδιασμένος δεν διαθέτει την δημοφιλία που θα προσελκύσει τους θεατές...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.