Ο James Cameron Ετοιμάζει Το Reboot Του "Terminator"

0

Αν και οι δυο πρώτες ταινίες του "Terminator" franchise που κυκλοφόρησαν το 1984 & 1991 αντίστοιχα, γνώρισαν τεράστια επιτυχία χάρις στην πρωτότυπη ιστορία και τα καινοτόμα οπτικά εφέ, η συνέχεια δεν ήταν η ίδια, καθώς τα φίλμ που ακολούθησαν είτε σαν sequels είτε σαν reboots απαξίωσαν την ιστορία.

Η αρχή του "κακού" ξεκίνησε το 2003, με την κυκλοφορία της πολύ κακής τρίτης ταινίας "Terminator 3: Rise of the Machines", ενώ το 2009 ακολούθησε το μετριότατο "Terminator Salvation".

Το 2015 έγινε μια προσπάθεια ολικής αναβίωσης του franchise, με ένα εγχείρημα που θα περιλάμβανε τρία νέα φίλμ. Μια προσπάθεια που δεν μακροημέρευσε, καθώς το πρώτο φίλμ της νέας τριλογίας, το "Terminator Genisys" απέτυχε παταγωδώς στο box-office.

Και έτσι φτάνουμε στο σήμερα και στην είδηση για την προετοιμασία μια νέας προσπάθειας. Μια είδηση που κανονικά δεν θα ενθουσίαζε κανέναν αν δεν περιείχε το όνομα του James Cameron, του ανθρώπου που δημιούργησε τα δυο πρώτα εξαιρετικά φίλμ, ο οποίος πολύ σύντομα θα γίνει ξανά ο κάτοχος των δικαιωμάτων του franchise (2019).

Η είδηση "έσκασε" μέσα απο την συνέντευξη που έδωσε ο Καναδός σκηνοθέτης στο News Australia, για την προώθηση της 3D επανακυκλοφορίας του "Terminator 2".

"Βρίσκομαι σε συζητήσεις με τον David Ellison, που διατηρεί τα παγκόσμια δικαιώματα στο franchise του 'Terminator'. Οπως γνωρίζετε τα δικαιώματα της Αμερικανικής αγοράς επιστρέφουν σε εμένα σε ενάμιση χρόνο και έτσι συζητήσαμε για το τι μπορούμε να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα ολικό reboot που θα αποτελείται απο τρία φίλμ."

Αν και όλοι εχουμε κουραστεί με τις τελευταίες άθλιες ταινίες του "Terminator", η επιστροφή του franchise στα μαγικά χέρια του δημιουργού της, που αυτή τη στιγμή υλοποιεί τις νέες ταινίες του "Avatar", δημιουργεί για πρώτη φορά υψηλές προσδοκίες...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.