Ο Jake Gyllenhaal Στο "The Division" Της Ubisoft

0

Σύμφωνα με το Variety, o Jake Gyllenhaal ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "The Division", την κινηματογραφική μεταφορά του video game "Tom Clancy’s The Division" της Ubisoft.

Το third-person shooter video game της Ubisoft εξελίσσεται σε μια δυστοπική Νέα Υόρκη, ύστερα απο μια πανδημία. Στόχος του παίκτη, ο οποίος είναι πράκτορας της Strategic Homeland Division, είναι η ανασυγκρότηση των λειτουργιών της The Division στο Manhattan και η έρευνα για την ανακάλυψη της προέλευσης του ιού, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να βοηθήσει και στην καταστολή της εγκληματικής δραστηριότητας στην πόλη.

Το video game της Ubisoft κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και μέσα στην πρώτη εβδομάδα συγκέντρωσε περισσότερα απο $330 εκατομμύρια δολάρια, ένα ποσό ρεκόρ για τις πωλήσεις της εταιρείας. Αν και αυτή τη στιγμή το project δεν διαθέτει ούτε σεναριογράφο αλλά ούτε και σκηνοθέτη, η Ubisoft θεωρεί πως το project θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των κινηματογραφικών στούντιο, κάτι που συνέβη και με τα επίσης δικά της video games "Assassin’s Creed" [20th Century Fox] και το "Splinter Cell" που υλοποιεί αυτή τη στιγμή η Paramount, με πρωταγωνιστή τον Tom Hardy.

Ο Gyllenhaal ο οποίος αυτή τη στιγμή συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας "Okja" του Joon-ho Bong, θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.

Έτσι, έξι χρόνια μετά το πολύ κακό "Prince of Persia: The Sands of Time", ο Jake Gyllenhaal επιστρέφει στα blockbusters ύστερα απο μια σειρά εξαιρετικών ερμηνείων σε ταινίες με χαμηλότερο προφίλ, ελπίζοντας ότι αυτή η μεταφορά video game θα είναι πολύ καλύτερη απο την προηγούμενη...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.