Ο J. M. Straczynski Θα Μεταφέρει Το "Repent, Harlequin! Said the Ticktock Man"

0

Ο σεναριογράφος J. Michael Straczynski θα αναλάβει την μεταφορά του "Repent, Harlequin! Said the Ticktock Man" στην μεγάλη οθόνη. Ο Straczynski πήρε την συγκατάθεση απο τον συγγραφέα Harlan Ellison, που έγραψε την ιστορία το 1965 και που εκδόθηκε στο περιοδικό Galaxy Magazine κερδίζοντας τα βραβεία Hugo και Nebula.

"Η ιστορία εστιάζει στον Everett C. Marm, ένα άνδρας που μεταμφιεσμένος ως ο αναρχικός Harlequin, ξεκινά μια ευάνταστη επανάσταση ενάντια στον Ticktockman. Ο Harlequin διαταράσσει το ευαλαβικό πρόγραμμα της κοινωνίας του με μεθόδους που περιλαμβάνουν την απόσπαση της προσοχής των εργατών, "λούζοντας" τους με χιλιάδες πολύχρωμες καραμέλες ή απλά χρησιμοποιώντας ένα τηλεβόα για να παροτρύνει τους ανθρώπους να αγνοήσουν το πρόγραμμα τους. Μια επαναστατική συμπεριφορά, που αναγκάζει τον Ticktockman να αποσύρει ανθρώπους απο τις δουλειές τους για τον καταδιώξουν."

Με συμμετοχή σε ανθολογίες όπως το "The Twilight Zone" και το "The Outer Limits" ο σύγγραφεας Harlan Ellison θεωρείται ως ένας πολύ δύσκολος συνεργάτης και σαν κάποιος που δεν δίνει πολύ εύκολα την συγκατάθεση για διασκευές των ιστορίων του.

Με την έγκριση του Ellison πλέον, ο Straczynski ("The Twilight Zone", "World War Z") που ήδη έχει γράψει το σενάριο, βρίσκεται σε αναζήτηση παραγωγών και σκηνοθέτη που θα υλοποιήσουν το φιλόδοξο εγχείρημα του...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.