Ο J. Gordon-Levitt Μιλά Για Το "Sandman"

0

Τον Νοέμβριο του 2013 είχαμε αναφερθεί στην προσπάθεια της Warner Bros. να υλοποιήσει το "The Sandman", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του comic, που έγραψε ο Neil Gaiman ("Coraline", "American Gods") και που εκδόθηκε απο την Vertigo, την θυγατρική εταιρεία της DC Comics.

"Το comic εστιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα (Morpheus), ο οποίος είναι η προσωποποίηση των Ονείρων (Dreams) και μέλος μιας οικογένειας η οποία αποτελείται απο ανθρωπομορφικές έννοιες όπως ο Θάνατος (Death), η Καταστροφή (Destruction), η Απόγνωση (Despair), το Πεπρωμένο (Destiny), η Επιθυμία (Desire), και το Παραλήρημα (Delirium)."

Ενάμιση χρόνο αργότερα και χωρίς καμία νέα πληροφόρηση για το project, πολλοί υπέθεσαν ότι το εγχείρημα "πάγωσε". Κάτι που φαίνεται να μην ισχύει τελικά, αφού σε μια πρόσφατη συνέντευξη του στο Mtv, o πρωταγωνιστής της ταινίας Joseph Gordon-Levitt δήλωσε ότι ο ίδιος μαζί με τους David Goyer, Neil Gaiman και την Warner Bros. εργάζονται εντατικά πάνω στο φιλόφοξο project:

"Πάμε πολύ καλά. Προχωρούμε αργά αλλά σταθερά. Είναι μια πολύ πολύπλοκη μεταφορά, επειδή αυτά τα comic είναι εξαιρετικά. Ομως δεν είναι γραμμένα σαν σύνολο. Δεν είναι σαν το Watchmen, που είναι μια εικονογραφημένη νουβέλα με αρχή, μέση και τέλος. Το Sandman γράφτηκε σε μια περίοδο έξι ή επτά χρόνων. Ενα τεύχος τη φορά, με 20 σελίδες. Και το να προσπαθήσεις να πάρεις αυτό και το μετατρέψεις σε μια ταινία, με αρχή, μέση και τέλος, είναι κάτι εξαιρετικά πολύπλοκο."

Ενώ όσον αφορά το ύφος της ταινίας, ο Gordon-Levitt δήλωσε:

"Οι μεγάλες ταινίες δράσης αφορούν συνήθως εκδικητές που πολεμούν το έγκλημα και ανατινάζουν τα πάντα στο διάβα τους. Αυτή η ταινία που ετοιμάζουμε εμείς, είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Και μάλιστα αυτό μου το είπε και ο Neil Gaiman, μου είπε 'Μην βάλεις το ξύλο στην ταινία'. Επειδή και ο ίδιος δεν το χρησιμοποιεί ποτέ. Αν έχετε διαβάσει τα comics, θα ξέρετε ότι ο Morpheus δεν χτυπά κανένα.
Γενικότερα πάντως μπορώ να πώ ότι θα είναι εντυπωσιακό φίλμ δράσης, χωρίς τα κλισέ των ταινιών αυτού του είδους. Για αυτό ακριβώς η συγγραφή του σεναρίου έχει τραβήξει τόσο πολύ, γιατί θα είναι πολύ καλό."

Το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο David Goyer ("The Dark Knight"), στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Morpheus θα βρεθεί ο Joseph Gordon-Levitt ("Inception", "Looper"), ενώ ο δημιουργός του comic Neil Gaiman, θα εκτελέσει χρέη παραγωγού.

Ο J. Gordon-Levitt Μιλά Για Το "Sandman"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.