Ο J.C. Chandor Θα Σκηνοθετήσει Το "The Robber"

0

Ο J.C. Chandor ("A Most Violent Year," "All Is Lost") θα σκηνοθετήσει το "The Robber", το remake της γερμανικής ταινίας "Der Rauber" του Benjamin Heisenberg, που κυκλοφόρησε το 2010. Αρχικά τα δικαιώματα του remake είχε αποκτήσει η Sony, η οποία όμως για άγνωστους λόγους δεν κατάφερε ποτέ να υλοποιήσει, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να ξαναδημοπρατηθούν και να καταλήξουν τελικά στην FilmNation Enterntainment, η οποία θα αναλάβει την υλοποίηση της παραγωγής.

"Ο Johann Rettenberger ζεί μια διπλή ζωή σαν πρωταθλητής-δρομέας και κατά συρροή ληστής τραπεζών, τρέχοντας ανάμεσα στις ληστείες (και μακριά απο τα περιπολικά) μέχρι και τρείς φορές την ημέρα. Ο Rettenberger είναι ένας εμμονικός, μοναχικός τύπος που ενδιαφέρεται περισσότερο για τους χρόνους των γύρων του και πολύ λιγότερο για τους άλλους ανθρώπους. Οταν θα συνάψει μια σχέση με την κοινωνική λειτουργό Erica, η απόκρυψη των εγκλημάτων του γίνεται αδύνατη και η βία που φυλούσε για τις ληστείες του, αρχίζεται να εισέρχεται στην καθημερινότητα του."

Την σκηνοθεσία του remake έχει αναλάβει ο J.C. Chandor, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Chase Palmer ("It" Remake), βασισμένος στη γερμανική ταινία του 2010 και τη νουβέλα του Martin Prinz.

Με τον J.C. Chandor στο τιμόνι και με υπόβαθρο την πολύ ενδιαφέρουσα και αληθινή ιστορία του Αυστριακού δρομέα Johann Kastenberger, το "The Robber" μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ αξιόλογο δραματικό θρίλερ.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.