Ο J.A. Bayona Θα Σκηνοθετήσει το "A Monster Calls"

0

Υστερα απο το εξαιρετικό "The Impossible" και την ανάληψη της σκηνοθεσίας της συνέχειας του "World War Z", ο περιζήτητος Juan Antonio Bayona θα σκηνοθετήσει και το "A Monster Calls", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της ομώνυμης νουβέλας του Patrick Ness.

"Επτά λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ο 13χρονος Conor ξυπνά και αντικρύζει ένα τέρας έξω απο το παράθυρο του δωματίου του. Αυτό όμως δεν είναι το τέρας που περίμενε, ο Conor περίμενε το τέρας που βλέπει στον εφιάλτη του, τον εφιάλτη που βλέπει κάθε βράδυ απο τότε που η μητέρα του ξεκίνησε τις θεραπείες της. Το τέρας στην αυλή του είναι διαφορετικό. Είναι αρχαίο, άγριο και θέλει κάτι απο τον Conor. Κάτι τρομερό και επικίνδυνο. Θέλει την αλήθεια..."

Το σενάριο της ταινίας θα γράψει ο συγγραφέας του βιβλίου Patrick Ness, ενώ την χρηματοδότηση θα αναλάβουν τα στούντιο των Lionsgate International, River Road Entertainment, Participant Media και Focus Features.

Με δυνατά στούντιο στην παραγωγή, τον J.A. Bayona στη σκηνοθεσία και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, το "A Monster Calls" μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.