Ο George Miller Θα Σκηνοθετήσει Το Sequel Του "Man Of Steel"?

0

Σύμφωνα με το Empire, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη οτι ο Αυστραλός σκηνοθέτης George Miller θα σκηνοθετήσει το sequel του "Man Of Steel", την δεύτερη ταινία απο το reboot του "Superman" franchise.

O βετεράνος σκηνοθέτης George Miller έγινε ιδιαίτερα γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του 80' μέσα απο την τριλογία του "Mad Max", ενώ αργότερα σκηνοθέτησε το "The Witches of Eastwick" και τα παιδικά φίλμ "Babe: Pig in the City" και "Happy Feet". Το 2015 ο Miller επέστρεψε στην αγαπημένη του δημιουργία, με το εξαιρετικό "Mad Max: Fury Road", την πρώτη ταινία απο το reboot του δημοφιλούς franchise.

Αν και η φήμη δεν έχει επιβεβαιωθεί απο τα χείλη κάποιου επίσημου εκπροσώπου, η σκέψη και μόνο ότι ο George Miller θα σκηνοθετήσει μια ταινία απο το σύμπαν της DC Comics, είναι πέρα για πέρα γοητευτική, καθώς ο εκκεντρικός Miller διαθέτει ένα μοναδικό στύλ και ένα ρεαλισμό, που θα μπορούσε να προσδώσει κάτι το διαφορετικό στις ταινίες comic.

Αυτό το διαφορετικό και ρεαλιστικό που δεν είδαμε ούτε στην πρώτη ταινία του "Man Of Steel" που σκηνοθέτησε ο Zack Snyder και που απ΄'οτι φαίνεται δεν θα δούμε ούτε και στο "Batman V Superman: Dawn Of Justice", καθώς και η νέα ταινία της Warner Bros. είναι υπερφορτωμένη απο cgi effects...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.