Ο Gareth Edwards Στο Πρώτο Spinoff Του "Star Wars"

0

Υστερα απο την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του "Godzilla", που κατάφερε στις τρείς πρώτες μέρες προβολής του να συγκεντρώσει πάνω απο $200 εκατομμύρια δολάρια, ήταν λογικό τα βλέματα να πέσουν πάνω στο σκηνοθέτη της ταινίας Gareth Edwards. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βρετανός σκηνοθέτης καταφέρνει κάτι τέτοιο, καθώς το ίδιο συνέβη και το 2010 όταν έκανε το σκηνοθετικό του ντεπούτο με την ταινία "Monsters". Μια ταινία που αν και στοίχισε μόλις $800.000 δολάρια, το αποτέλεσμα μας ήταν πολύ καλύτερο απο πολύ ακριβότερες παραγωγές του είδους.

Και ενώ ο Edwards έχει ήδη συμφωνήσει για 2 ακόμη ταινίες του "Godzilla", σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση της Lucasfilm, ο ταλαντούχος σκηνοθέτης θα σκηνοθετήσει και το πρώτο spinoff του "Star Wars".

Οι τρείς αυτές ανεξάρτητες ταινίες θα κυκλοφορήσουν ανάμεσα στα τρία νέα επεισόδια του "Star Wars" και πιθανότατα θα έχουν ως πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες του Boba Fett, του Han Solo και του Yoda αντίστοιχα. Ετσι απο το 2015 και μετά, κάθε χρόνο θα κυκλοφορεί και μια νέα ταινία του franchise.

Η Disney Ετοιμάζει 3 Spinoffs Του "Star Wars"

Ο Edwards που παρακολουθούνταν απο την Lucasfilm εδώ και καιρό, φέρεται να ήταν υποψήφιος και για το "Star Wars: Episode VII", όμως η απειρία του και το μικρό βιογραφικό του, έσπειραν αμφιβολίες στους υπεύθυνους της Disney. Αμφιβολίες που πλέον εξανεμίστηκαν ύστερα απο την καινοτόμο δουλειά του στο "Godzilla", που έδωσε μια νέα και φρέσκια προοπτική στις ταινίες καταστροφής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Lucasfilm:

"Εκτος απο την νέα τριλογία του "Star Wars", η Lucasfilm και η Disney έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό πολλαπλών ανεξάρτητων ταινιών που θα προσφέρουν νέες ιστορίες πέρα απο το βασικό πυρήνα του Έπους. Ο Gareth Edwards θα σκηνοθετήσει το πρώτο ανεξάρτητο φίλμ, με σενάριο απο τον Gary Whitta. Το πρώτο φίλμ θα κυκλοφορήσει στίς 16 Δεκεμβρίου του 2016.

Ο Gareth Edwards έκανε το σκηνοθετικό του ντεπούτο με την εξαιρετική του δουλειά στην ταινία "Monsters", ένα φίλμ που έγραψε, σκηνοθέτησε, κινηματογράφησε και επιμελήθηκε τα οπτικά εφέ. Η ικανότητα και το όραμα που καταγράφηκε στο "Monsters", τον οδήγησαν στη σκηνοθεσία του πολύ επιτυχημένου "Godzilla".

Ενώ σύμφωνα με τον Gareth Edwards:

"Απο την στιγμή που είδα το "Star Wars I", ήξερα ακριβώς αυτό που θα ήθελα να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου: να ενταχθώ στο Rebel Alliance! Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα η συνεργασία μου με την Lucasfilm."

Αν και πρός το παρόν είναι άγνωστη η ιστορία του πρώτου spinoff, η πρόσληψη του Edwards απο την Lucasfilm, είναι σίγουρα μια εξαιρετική επιλογή αν και εμείς θα προτιμούσαμε να σκηνοθετούσε το "Star Wars: Episode VII", αντί του προβλέψιμου J.J Abrams...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.