Ο G. O’Connor Θα Σκηνοθετήσει Το "Massacre In The Himalayas"

0

Υστερα απο την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του προβληματικού "Jane Got A Gun", ο σκηνοθέτης Gavin O’Connor ("Warrior") φαίνεται ότι έχει ήδη έτοιμο το επόμενο του project.

Πρόκειται για το "Massacre In The Himalayas", την μεταφορά στην μεγάλη οθόνη της αληθινής ιστορίας του Freddie Wilkinson, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Men’s Journal τον Αύγουστο του 2013.

"Η ιστορία εστιάζει στην προσπάθεια μιας ομάδας 12 έμπειρων ορειβατών να ανέβουν στο K2 του Πακιστάν. Στις 22 Ιουνίου και ενώ είχαν κατασκηνώσει στο Diamir, το πιο δημοφιλές μονοπάτι για την ανάβαση στο ύψους 8.000 μέτρων Nanga Parbat, οι ορειβάτες δέχθηκαν την επίθεση μιας ομάδας τρομοκρατών."

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Gavin O’Connor:

"Μου αρέσει πολύ η ιδέα της χρήσης του Κ2 σαν υπόβαθρο, της δεύτερης υψηλότερης κορυφής του κόσμου, για να καταγράψω την μάχη ενός ανθρώπου ενάντια στους Taliban, την φύση και τον ίδιο του τον εαυτό. Ο ήρωας μας μετατρέπεται σε στρατιώτη, για να εκδικηθεί τον θάνατο της ομάδας του. Η εμπειρία του εξελίσσεται σε ένα ζωντανό εφιάλτη, στο ταξίδι μιας ζωής και στον επαναπροσδιορισμό του εαυτού του."

Τα διακαιώματα της ιστορίας απέκτησε πρόσφατα η Hollywood Gang Productions, του Gianni Nunnari ("300: Rise of an Empire", "Se7en").

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.