Ο G. Del Toro Μιλά Για Το "At The Mountains Of Madness"

0

Ο Guillermo del Toro προσπαθεί εδώ και χρόνια να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το "At The Mountains Of Madness", τη νουβέλα τρόμου που έγραψε ο H. P. Lovecraft, το 1931.

"Η ιστορία αναλύει τις λεπτομέρειες γύρω απο μια καταστροφική αποστολή, που έλαβε χώρα στην ήπειρο της Ανταρκτικής, το Σεπτέμβριο του 1930."

Αν και αρχικά το project είχε αναλάβει η Universal, το εγχείρημα ναυάγησε το 2011 καθώς σύμφωνα με τον del Toro, το στούντιο δεν δέχθηκε να ξοδέψει 120 εκατομμύρια δολάρια για μια ακατάλληλη κάτω των 17 ετών ταινία.

Με νέο συνεργάτη το στούντιο της Legendary που ειδικεύεται στις ταινίες φαντασίας, ο Guillermo del Toro φαίνεται να επιθυμεί να κάνει μια ακόμη προσπάθεια όπως δήλωσε σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, στη Wall Street Journal:

"Τους είπα ότι αυτή τη ταινία θέλω να γυρίσω κάποια στιγμή και είναι ακόμη ακριβή. Πιστεύω ότι τώρα η αξιολόγηση καταλληλότητας μια ταινίας είναι πιο ελαστική και θα μπορούσα να την κάνω κατάλληλη για άνω των 13 ετών. Θα το συζητήσω με την Legendary, για να την κάνουμε όσο πιο τρομακτική γίνεται, παραλείποντας όμως κάποιες ιδιαίτερα γραφικές σκηνές.

Βασικά είναι μια με δυο σκηνές στο βιβλίο που είναι πολύ σκληρές. Για παράδειγμα η αυτοψία που κάνουν οι εξωγήινοι στο ανθρώπινο σώμα είναι σοκαριστική. Αλλά νομίζω ότι θα βρώ τρόπο να το κάνω. Θα δούμε. Είναι σίγουρα μια πιθανότητα για το μέλλον, καθώς το σενάριο αρέσει πολύ στη Legendary και ελπίζω να το προχωρήσουμε."

Εκτός απο το πολύ ενδιαφέρον "At The Mountains Of Madness", ο Guillermo del Toro μίλησε και για την συνέχεια του "Pacific Rim", που θα κυκλοφορήσει το 2017:

"Δεν θέλω να πώ πολλά, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος της δεύτερης ταινίας οι θεατές θα διαπιστώσουν ότι οι δυο ταινίες είναι τελείως αυτόνομες. Είναι πολύ διαφορετικές η μια με την άλλη, αν και το ίδιο ενυπωσιακές σε θέαμα. Ο τόνος πάντως θα είναι πολύ διαφορετικός."

Artwork: Ivan Laliashvili

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.