Ο G. del Toro Ετοιμάζει Το "Haunted Mansion"

0

Αν και το "Haunted Mansion" πρωτοανακοινώθηκε στο Comic Con του 2010, το εγχείρημα αντιμετώπισε προβλήματα για αρκετά χρόνια καθώς το σενάριο χρειάστηκε να αναθεωρηθεί αρκετές φορές. Το project που βασίζεται στην ομώνυμη βόλτα στο θεματικό πάρκο της Disneyland, έχει αναλάβει να υλοποιήσει ο Guillermo del Toro και απ΄ότι φαίνεται πλέον η παραγωγή του έχει βρεί το ρυθμό της.

Το σενάριο που αρχικά είχε γράψει ο del Toro μαζί με τον Matthew Robbins ("Mimic", "Don’t Be Afraid of the Dark"), έχει αναλάβει πλέον ο D.V. DeVincentis (“High Fidelity”), ενώ ο Μεξικανός σκηνοθέτης φαίνεται να έχει επιλέξει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Ryan Gosling ("Drive").

Η εκδοχή του Guillermo del Toroγια το "Haunted Mansion", αναμένεται περισσότερο τρομακτική και λιγότερο κωμική, ακριβώς το αντίθετο δηλαδή απο την κακή ταινία που κυκλοφόρησε το 2003 με σκηνοθέτη τον Rob Minkoff ("Stuart Little") και πρωταγωνιστή τον Eddie Murphy.

Υστερα απο την ανέλπιστη εισπρακτική επιτυχία του "Cinderella", η Disney προχωρά στο reboot όλων των ιδιοκτησιών καθώς εκτός απο το "Haunted Mansion" που βρίσκεται ακόμη στα πρώτα στάδια της παραγωγής, το στούντιο έχει ήδη ετοιμάσει το "The Jungle Book" και το "Alice Through the Looking Glass" που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016, ενώ σε μερικές εβδομάδες ξεκινά η παραγωγή και του "Beauty and the Beast". Επίσης η Disney έδωσε πρίν απο λίγο καιρό το πράσινο φώς για τις μεταφορές των animated ταινίων "Mulan", "Winnie the Pooh", "Pinocchio" και "Dumbo", που θα υλοποιηθούν σαν κανονικές και όχι animated ταινίες...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.