Ο Francis Lawrence Στο "Red Sparrow"?

0

Η μεταφορά στον κινηματογράφο του "Red Sparrow", της διάσημης νουβέλας του Jason Matthews, αποδεικνύεται ιδιαίτερα περίπλοκη υπόθεση, καθώς ύστερα απο τον Darren Aronofsky και ο David Fincher ("Se7en", "Fight Club") εγκατέλειψε το project για αδιευκρίνιστους λόγους.

Το σχέδιο του David Fincher ("Se7en", "Fight Club") θα είχε ως πρωταγωνίστρια την Rooney Mara ("The Girl with the Dragon Tattoo") και σεναριογράφο τον Eric Warren Singer ("American Hustle"). Μετα την αποχώρηση του Fincher όμως, το project εκτός απο τον σκηνοθέτη φαίνεται να έχασε και την πρωταγωνίστρια, καθώς η περιζήτητη Rooney Mara έχει πλέον δεσμευθεί σε άλλες παραγωγές.

"Στη σημερινή Ρωσία που διοικείται απο τον Vladimir Putin, η αξιωματικός των Μυστικών Υπηρεσιών Dominika Egorova, πασχίζει να επιβιώσει στη μετα-Σοβιετική εποχή. Με διαταγές να εξελιχθεί σε "Sparrow" - μια εκπαιδευμένη πλανεύτρα, η Dominika διατάζεται να λειτουργήσει ενάντια στον Nathaniel Nash, ένα νεαρό αξιωματικό της CIA που χειρίζεται τον πιο σημαντικό κατάσκοπο της υπηρεσίας στη Ρωσία.

Καθώς η δράση ελίσσεται μεταξύ της Ρωσίας, της Φινλαδίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, η Dominika και ο Nate συγκρούονται σε μια αναμέτρηση επιθυμιών, κατασκοπείας και αναπόφευκτα πάθους, που απειλεί όχι μόνο τις ζωές τους αλλά και αυτές των άλλων. Καθώς οι μυστικές συμμαχίες δημιουργούνται και σπάνε, το παιχνίδι της Dominika και του Nate φτάνει σε ένα θανατηφόρο σταυροδρόμι. Σύντομα, ο ένας απο τους δυο ξεκινά μια διπλή ύπαρξη σε μια επιχείρηση ζωής και θανάτου, που αναλώνει μυστικές υπηρεσίες απο την Μόσχα μέχρι και την Washington."

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Deadline οι παραγωγοί της μεταφοράς, Steve Zaillian και Garrett Basch επιθυμούν να συνεχίσουν το project με νέο σκηνοθέτη τον Francis Lawrence ("I Am Legend", "The Hunger Games"), ο οποίος ύστερα απο την ολοκλήρωση του franchise "The Hunger Games" φαίνεται να διαθέτει το χρόνο και την όρεξη να εμπλακεί.

Με βάση την πολύ αξιόλογη νουβέλα του Jason Matthews, τον ικανό Francis Lawrence στο τιμόνι και μια ταλαντούχα νεαρή ηθοποιό, το "Red Sparrow", θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πολύ αξιόλογο κατασκοπευτικό θρίλερ, αν τελικά υλοποιηθεί.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.