Ο Fedor Bondarchuk Θα Σκηνοθετήσει Το "Odysseus"

0

Τον τελευταίο καιρό είχε γίνει γνωστό οτι η Warner Bros, σχεδίαζε μια μεγάλης κλίμακας ταινία, βασισμένη στις περιπέτειες του Οδυσσέα. Σύμφωνα με το deadline, αυτά τα σχέδια παίρνουν σάρκα και οστά, καθώς η Warner Bros προσέλαβε τον Ρώσο σκηνοθέτη Fedor Bondarchuk για να ηγηθεί του πολύ φιλόδοξου εγχειρήματος.

"Υστερα απο δέκα χρόνια μαχών στον Τρωικό Πόλεμο, ο Οδυσσέας - ο Έλληνας Βασιλιάς της Ιθάκης - παίρνει το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του."

Ο Bondarchuk είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν, ύστερα απο την αξιόλογη ταινία "Stalingrad", το πρώτο φίλμ της Ρωσίας που γυρίστηκε σε Imax 3D. Αν και η ταινία είχε πολλές και μεγάλης κλίμακας σκηνές μάχης, ο Bondarchuk κατάφερε να τις υλοποιήσει με το πολύ μικρό budget των 30 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που η Warner Bros φαίνεται να εκτίμησε ιδιαίτερα.

Το σενάριο της επικής ταινίας θα γράψει ο Jeremy Doner ("The Killing", "Heartbreaker"), βασισμένος φυσικά στην "Οδύσσεια" του Ομήρου. Στη θέση των παραγωγών θα βρεθούν οι Gianni Nunnari & Bernie Goldmann (“300”, “300: Rise of an Empire”), μαζί με τους Shannon Gaulding (“Immortals”), Michael Schlicht και Paul Heth.

Με έμπειρους παραγωγούς σε ταινίες αυτού του είδους και έναν εκτός Hollywood σκηνοθέτη, το "Odysseus" μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι αξιόλογο...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.