Ο Fede Alvarez Θα Σκηνοθετήσει Το "Monsterpocalypse"

0

Σύμφωνα με το THR, ο σκηνοθέτης Fede Alvarez θα σκηνοθετήσει το "Monsterpocalypse", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του ομώνυμου επιτραπέζιου παιχνιδιού της Privateer Press.

Ο Ουρουγουανός Fede Alvarez ξεκίνησε την σκηνοθετική του καριέρα με κάποιες ενδιαφέρουσες ταινίες μικρού μήκους, ενω έγινε ευρύτερα γνωστός απο το remake του "Evil Dead" που κυκλοφόρησε το 2013, αποτελώντας το σκηνοθετικό του ντεπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους.

Η ταινία θα ακολουθήσει το concept του παιχνιδιού, όπου άνθρωποι με στολές ρομπότ πολεμούν τέρατα, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το "Pacific Rim".

Εκτός απο την σκηνοθεσία, ο Alvarez θα γράψει και το σενάριο σε συνεργασία με τον Rodo Sayagues, ενώ την υλοποίηση έχει αναλάβει η Warner Bros., η οποία απέκτησε τα δικαιώματα της μεταφοράς του παιχνιδιού ύστερα απο έναν έντονο συναγωνισμό με την DreamWorks και την Sony.

Ο Fede Alvarez Θα Σκηνοθετήσει Το "Monsterpocalypse"

Η μεταφορά του δημοφιλούς παιχνιδιού στον κινηματογράφο υπήρχε σαν σκέψη στο Hollywood εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ενώ το 2010 ο Tim Burton προσπάθησε να την υλοποιήσει για πρώτη φορά, όμως η προσπάθεια του "πάγωσε", καθώς εκείνη την εποχή ήταν ήδη στα σκαριά το παρόμοιο θεματικά, "Pacific Rim" του Guillermo del Toro.

Το "Monsterpocalypse" έρχεται να προστεθεί στο κύμα αναβίωσης του είδους των monster movies, μια τάση που ξεκίνησε ύστερα απο την επιτυχία των ταινίων "Cloverfield" και το remake του "Godzilla" και που αναμένεται να συνεχιστεί, καθως ήδη ετοιμάζονται το "Godzilla 2", το "Kong: Skull Island" και το "Pacific Rim 2"...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.