Ο Ewan McGregor Στο "Birds of Prey"

0

Υστερα απο αρκετά φλέρτ με τις ταινίες comic, o Ewan McGregor εισέρχεται και αυτός στον καλοπληρωμένο χώρο των σούπερ ηρώων, καθώς ανέλαβε το ρόλο του villain (κακού) στο "Birds of Prey", το comic φίλμ των Warner Bros. και DC.

Σύμφωνα με το Deadline, o McGregor θα υποδυθεί τον Black Mask, εναν αδίστακτο μεγαλοκακοποιό της Gotham City.

"Ο Black Mask έχει εμμονή με τις μάσκες, ενώ είναι ιδιαίτερα σκληρός και σαδιστικός, καθώς συνηθίζει να βασανίζει τα θύματα του."

Στη σκηνοθεσία του φίλμ του φίλμ βρίσκεται η Cathy Yan ("Dead Pigs"), ενώ το σενάριο υπογράφει η Christina Hodson ("Bumblebee") ("Shut In", "Unforgettable"), βασισμένη στους χαρακτήρες των comics Harley Quinn και κάποιους απο το "Birds of Prey".

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ονόματα του cast, η Margot Robbie ("Suicide Squad") υποδύεται την Harley Quinn, η Mary Elizabeth Winstead ("10 Cloverfield Lane") βρίσκεται στο ρόλο της Huntress, η Jurnee Smollett-Bell ("Underground") είναι η Black Canary, ενώ η Rosie Perez ("Rise") υποδύεται την Detective Renee Montoya.

Το comic "Birds of Prey" κυκλοφόρησε το 1996 και αποτελούσε μια σύμπραξη των ηρωίδων Black Canary και Oracle. Αργότερα το comic εισήγαγε και άλλους γυναικείους χαρακτήρες όπως αυτούς της Huntress και της Katana. To 2002, η Warner Bros. μετέφερε την ιστορία στην τηλεόραση, όμως το εγχείρημα δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η σειρά ακυρώθηκε ύστερα απο μόλις 14 επεισόδια.

Η Warner Bros. Ετοιμάζει Το Spinoff Του "Suicide Squad"

Εκτοτε, οι χαρακτήρες του "Birds of Prey" εμφανίστηκαν στην τηλεοπτική σειρά "Arrow", ενώ μέχρι σήμερα δεν είχαν έρθει ποτέ σε πρώτο πλάνο.

Το "Birds of Prey" θα ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2019, ενώ η κυκλοφορία του φίλμ στις αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τις 7 Φεβρουαρίου του 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.