Ο Ewan McGregor Πρωταγωνιστής Στο "Doctor Sleep"

0

Σύμφωνα με το Variety, ο Ewan McGregor ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Danny Torrance στο "Doctor Sleep", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Stephen King, που αποτελεί το sequel της ιστορίας του βιβλίου "The Shining", που το 1980 μεταφέρθηκε στο σινεμά απο τον Stanley Kubrick και με πρωταγωνιστή τον Jack Nicholson.

"Η ιστορία εστιάζει στον Danny Torrance, ο οποίος κουβαλά το τραύμα απο το Overlook Hotel και στην ενήλικη ζωή του. Ο Danny έχει εξελιχθεί σε μια αντανάκλαση του δολοφονικού πατέρα του, με επίμονη οργή και εξάρτηση απο το αλκοόλ, που καταπραύνει τον πόνο του και τις "shining δυνάμεις" του. Αυτές οι δυνάμεις θα επιστρέψουν όταν θα αποτοξινωθεί και πλέον τις χρησιμοποιεί για να βοηθήσει τους ετοιμοθάνατους στο κέντρο περίθαλψης. Σύντομα ο Danny θα δημιουργήσει μια ψυχική σύνδεση με ένα νεαρό κορίτσι που μοιράζεται τις ίδιες ικανότητες και που έχει στοχοποιηθεί απο μια τρομακτική ομάδα που διαθέτει παρόμοιες δυνάμεις. Αυτό που έχει ανακαλύψει αυτή η ομάδα, είναι πως οι οι δυνάμεις τους αυξάνονται όταν εισπνέουν τον "ατμό" που βγαίνει απο άλλους με την δύναμη του shine, όταν αυτοί υπομένουν ένα βασανιστικό θάνατο."

Αν και τα τελευταία χρόνια ο Ewan McGregor έκανε πολλές λάθος επιλογές στους ρόλους του (με εξαίρεση το "The Impossible" και το "Fargo"), κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο του και ο ρόλος του Danny Torrance μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία για μια δυναμική επάνοδο, καθώς πλέον οι μεταφορές βιβλίων του Stephen King διαθέτουν υψηλό προφίλ και προϋπολογισμό.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Mike Flanagan ("Oculus", "Gerald's Game"), ο οποίος αναθεώρησε και το σενάριο που αρχικά έγραψε ο Akiva Goldsman ("The Dark Tower", "A Beautiful Mind").

Το "Doctor Sleep" αποτελεί το δεύτερο βιβλίο του Stephen King που μεταφέρει ο Mike Flanagan στον κινηματογράφο, καθώς το 2017 σκηνοθέτησε το "Gerald's Game"...

 

Ο Ewan McGregor Πρωταγωνιστής Στο "Doctor Sleep"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.