Ο Doug Liman Θα Σκηνοθετήσει Την Μεταφορά Του "Splinter Cell"

0

Σύμφωνα με το Heat Vision, η Ubisoft και η New Regency επέλεξαν τον Doug Liman ώς τον σκηνοθέτη της μεταφοράς του δημοφιλούς videogame "Splinter Cell", στην μεγάλη οθόνη.

Με ταινίες στο βιογραφικό του που περιλαμβάνουν το "The Bourne Identity", το "Jumper" και το "Edge of Tomorrow", ο Liman διαθέτει εμπειρία τόσο στο sci-fi όσο και στις ταινίες κατασκοπείας, κάτι που τον καθιστά ως μια λογική επιλογή για το "Splinter Cell".

Η ιστορία του παιχνιδιού επικεντρώνεται στον Sam Fisher, εναν ικανότατο μυστικό πράκτορα που εργάζεται σε μια μονάδα των Black-ops με την ονομασία "Echelon". Το καθήκον του Fisher είναι να φέρνει είς πέρας σχεδόν ακατόρθωτες αποστολές ανά τον κόσμο, αποστολές που κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να εκτελέσει.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Sam Fisher θα βρεθεί ο Tom Hardy ("Inception", "The Dark Knight Rises"), ενώ το σενάριο έχει αναλάβει ο Eric Singer ("The International", "American Bullshit"), βασισμένος στις ιστορίες του συγγραφέα Tom Clancy («The Hunt for Red October», «Rainbow Six») .

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο, ενώ η κυκλοφορία της στίς αίθουσες θα γίνει μέσα στο 2015, την ίδια χρονιά που θα κυκλοφορήσει και το "Assassin's Creed", το άλλο videogame της Ubisoft που θα μεταφερθεί στο σινεμά.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.