Ο Denis Villeneuve Θα Σκηνοθετήσει Το "The Story of Your Life"

0

Υστερα απο το εξαιρετικό αστυνομικό θρίλερ "Prisoners", o Καναδός σκηνοθέτης Denis Villeneuve ("Polytechnique") θα μεταβεί στο χώρο της επιστημονικής φαντασίας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του THR, θα σκηνοθετήσει το sci-fi "The Story of Your Life".

"Η ταινία αφηγείται την ιστορία μιας ειδικού γλωσσολόγου, που της ανατίθεται η μεγαλύτερη εργασία της ζωής της: να επικοινωνήσει με τα Heptapods - εξωγήινα αεροσκάφη που προσγειώνονται ανά τον κόσμο. Καθώς η γυναίκα μαθαίνει να επικοινωνεί με αυτά τα όντα, ξαφνικά αρχίζει να βιώνει έντονα flashbacks, τα οποία πιθανότατα περιέχουν πληροφορίες που μπορούν να αποκαλύψουν τον πραγματικό λόγο της άφιξης τους στη Γή."

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Eric Heisserer ("The Thing" - 2011), βασισμένος στην νουβέλα του Ted Chiang, που κέρδισε το βραβείο Nebula το 2000.

Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε σοβαρούς και ταλαντούχους σκηνοθέτες όπως ο Villeneuve, να ασχολούνται με είδος της επιστημονικής φαντασίας, ένα είδος που έχουν κακομεταχειριστεί πολλοί ατάλαντοι σκηνοθέτες...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.