Ο David Leitch Θα Σκηνοθετήσει Το "The Division"

0

Αν και οι μεταφορές των video games στον κινηματογράφο αποτυγχάνουν η μια μετά την άλλη, αυτό δεν έχει πτοήσει τα κινηματογραφικά στούντιο που εξακολουθούν να σχεδιάζουν νέες μεταφορές. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και το "The Division", η κινηματογραφική μεταφορά του video game "Tom Clancy’s The Division" της Ubisoft.

Το third-person shooter video game της Ubisoft εξελίσσεται σε μια δυστοπική Νέα Υόρκη, ύστερα απο μια πανδημία. Στόχος του παίκτη, ο οποίος είναι πράκτορας της Strategic Homeland Division, είναι η ανασυγκρότηση των λειτουργιών της The Division στο Manhattan και η έρευνα για την ανακάλυψη της προέλευσης του ιού, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να βοηθήσει και στην καταστολή της εγκληματικής δραστηριότητας στην πόλη.

Ο David Leitch Θα Σκηνοθετήσει Το "The Division"

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε στο τιμόνι τον σκηνοθέτη Stephen Gaghan ("Traffic", "The Alamo", "Syriana"), τελικά η θέση κατέληξε στον David Leitch, ο οποίος διαθέτει πλούσια εμπειρία σε ταινίες δράσης.

Ο David Leitch ξεκίνησε την καριέρα του σαν βοηθός σκηνοθέτη σε ταινίες όπως το "The Mechanic", το "Hansel & Gretel: Witch Hunters", και το "The Wolverine". Το 2014 ο Leitch έκανε το σκηνοθετικό του ντεπούτο με το "John Wick" (που σκηνοθέτησε μαζί με τον Chad Stahelski), ενώ αμέσως μετά σκηνοθέτησε το "Atomic Blonde", με πρωταγωνίστρια την Charlize Theron.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Jake Gyllenhaal ("Nightcrawler") και η Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty"), ενώ τα υπόλοιπα ονόματα του cast δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Ο Leitch, που πρίν λίγους μήνες ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του "Deadpool 2", αυτή την στιγμή προετοιμάζει το "Hobbs And Shaw", το spinoff φίλμ απο το σύμπαν του "Fast and Furious", που θα έχει ως πρωταγωνιστές τους Dwayne Johnson και Jason Statham.

Αν και η μεταφορά των βιντεοπαιχνιδιών στην μεγάλη οθόνη παραμένει μια πολύ δύσκολη αποστολή, το πολύ αξιόλογο πρωταγωνιστικό δίδυμο και η παρουσία ενός ικανού σκηνοθέτη στο τιμόνι, αφήνει κάποιες ελπίδες για μια ενδιαφέρουσα μεταφορά...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.