Ο David Goyer Θα Σκηνοθετήσει Το "The Breach"

0

Ο David Goyer, o σεναριογράφος του "The Dark Knight Trilogy" θα σκηνοθετήσει το "The Breach", την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη των sci-fi βιβλίων του Patrick Lee, φιλοδοξώντας στην δημιουργία μιας νέας τριλογίας.

"Η ιστορία εστιάζει στον Travis Chase, ένα διεφθαρμένο πρώην αστυνομικό που προσπαθεί να βάλει τη ζωή του σε τάξη. Κατά την διάρκεια μιας πεζοπορίας στο άγριο τοπίο της Αλάσκας, ο Travis ανακαλύπτει ένα Boeing 747 που συνετρίβει στο έδαφος. Ανάμεσα στα συντρίμια του αεροπλάνου βρίσκεται η Πρώτη Κυρία και στοιχεία ενός μυστηριώδους αντικειμένου που αγνοείται. Βαριά οπλισμένος και με το ένστικτο του καλού αστυνομικού, ο Travis ανακαλύπτει τους δολοφόνους, κάτι που οδηγεί σε περισσότερες δολοπλοκίες, μυστικά και συνομωσίες."

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Justin Rhodes ("Grassroots", "Contract Killers"), ενώ στη θέση του παραγωγού βρίσκεται ο Lorenzo di Bonaventura ("Transformers", “1408”).

Με κακό παρελθόν στη σκηνοθεσία που περιλαμβάνει ταινίες όπως το "Blade: Trinity", το "The Invisible" και το "The Unborn", ο επιτυχημένος σεναριογράφος David Goyer δεν τα έχει καταφέρει το ίδιο καλά και στη σκηνοθεσία.

Οπως και να έχει πάντως, η best-seller νουβέλα του Patrick Lee που θυμίζει κάτι απο "X-Files", αποτελεί μια καλή βάση για μια νέα αρχή.....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.