Ο David Goyer Θα Σκηνοθετήσει Το Remake Του "Who Am I"

0

Σύμφωνα με το Deadline, η Warner Bros. ανέθεσε στον David Goyer την σκηνοθεσία του "Who Am I", της αμερικανικής διασκευής της γερμανικής ταινίας "Kein System Ist Sicher" [Who Am I], που σκηνοθέτησε ο Baran bo Odar.

"Ο Benjamin είναι ένας νεαρός, ευφυής και ικανότατος προγραμματιστής, που προσκαλείται να συμμετάσχει σε μια ομάδα hacker, που έχει σκοπό να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας. Ομως η εγκληματική τους δραστηριότητα θα έχει σαν αποτέλεσμα την σύλληψη του Benjamin απο την Interpol και των θάνατο τριών απο τους συναδέλφους του..."

Το σενάριο της διασκευής θα γράψει ο Dan Wiedenhaupt ("The Solutrean"), ενώ ο Goyer θα αναλάβει την σκηνοθεσία και την παραγωγή του φίλμ μαζί με τους Kevin Turen και Kevin McCormick ("Gangster Squad").

Ο David Goyer Θα Σκηνοθετήσει Το Remake Του Who I Am

Το στυλιζαρισμένο cyber thriller του Baran bo Odar κυκλοφόρησε στη Γερμανία το 2014, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και μεγάλες εισπράξεις στο box-office, κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον της Warner Bros. που έσπευσε να αποκτήσει τα δικαιώματα της αγγλόφωνης έκδοσης.

Το "Who Am I" έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά απο ντοκυμαντέρ και φίλμ που έμμεσα ή άμεσα ασχολούνται με το φαινόμενο των Anonymous, την ομάδα hacking που έχει αναστατώσει τις αρχές όλου του κόσμου και που φαίνεται να ενέμπνευσε και την σειρά "Mr. Robot".

Αν και ο Goyer είναι ένας πολύ επιτυχημένος σεναριογράφος ("The Dark Night Trilogy", "Dark City"), οι σκηνοθετικές δουλειές του δεν έχουν υπάρξει το ίδιο επιτυχημένες ("Blade: Trinity", "The Unborn"), κάτι που o ίδιος ελπίζει να αλλάξει με το επικαίρο "Who Am I".

Δείτε το trailer της γερμανικής ταινίας:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.