Ο David Goyer Ετοιμάζει τη Μεταφορά του "The Sandman"?

0

Σύμφωνα με το Badass Digest, ο πολυάσχολος σεναριογράφος David Goyer ("The Dark Knight") ετοιμάζει τη μεταφορά ενός ακόμη comic στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για το "The Sandman", το comic που έγραψε ο Neil Gaiman ("Coraline", "American Gods") και που εκδόθηκε απο την DC Comics.

"Το comic εστιάζει στο χαρακτήρα του Μορφέα (Morpheus), ο οποίος είναι η προσωποποίηση των Ονείρων (Dreams) και μέλος μιας οικογένειας η οποία αποτελείται απο ανθρωπομορφικές έννοιες όπως ο Θάνατος (Death), η Καταστροφή (Destruction), η Απόγνωση (Despair), το Πεπρωμένο (Destiny), η Επιθυμία (Desire), και το Παραλήρημα (Delirium)."

Αν και η αρχική σκέψη ήταν το comic να μεταφερθεί σαν τηλεοπτική σειρά στο δίκτυο HBO, τελικά η Warner Bros. πιθανότατα θα ακολουθήσει τον κινηματογραφικό δρόμο και με υποψήφιο πρωταγωνιστή τον Joseph Gordon-Levitt ("Inception", "Looper").

Με τον Goyer να έχει γράψει το σενάριο και στα τρία μέρη της τριλογίας του "The Dark Knight" και το πιο πρόσφατο "Man of Steel", δεν μπορούμε να φανταστούμε κάποιον καταλληλότερο για το σενάριο του "The Sandman", αν και ο συγκεκριμένος ήρωας δεν είναι της ίδιας απήχησης.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.