Ο David Fincher Θα Σκηνοθετήσει Το "Red Sparrow"?

0

Υστερα απο την αποτυχημένη προσπάθεια του Darren Aronofsky, να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη νουβέλα "Red Sparrow" του Jason Matthews, ένας άλλος ικανός σκηνοθέτης του Hollywood φαίνεται να προσεγγίζει το εγχείρημα.

Σύμφωνα με deadline, o David Fincher ("Se7en", "Fight Club") έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την μεταφορά της νουβέλας, με πρωταγωνίστρια την Rooney Mara ("The Girl with the Dragon Tattoo") και σεναριογράφο τον Eric Warren Singer ("American Hustle").

"Στη σημερινή Ρωσία που διοικείται απο τον Vladimir Putin, η αξιωματικός των Μυστικών Υπηρεσιών Dominika Egorova, πασχίζει να επιβιώσει στη μετα-Σοβιετική εποχή. Με διαταγές να εξελιχθεί σε "Sparrow" - μια εκπαιδευμένη πλανεύτρα, η Dominika διατάζεται να λειτουργήσει ενάντια στον Nathaniel Nash, ένα νεαρό αξιωματικό της CIA που χειρίζεται τον πιο σημαντικό κατάσκοπο της υπηρεσίας στη Ρωσία.

Καθώς η δράση ελίσσεται μεταξύ της Ρωσίας, της Φινλαδίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, η Dominika και ο Nate συγκρούονται σε μια αναμέτρηση επιθυμιών, κατασκοπείας και αναπόφευκτα πάθους, που απειλεί όχι μόνο τις ζωές τους αλλά και αυτές των άλλων. Καθώς οι μυστικές συμμαχίες δημιουργούνται και σπάνε, το παιχνίδι της Dominika και του Nate φτάνει σε ένα θανατηφόρο σταυροδρόμι. Σύντομα, ο ένας απο τους δυο ξεκινά μια διπλή ύπαρξη σε μια επιχείρηση ζωής και θανάτου, που αναλώνει μυστικές υπηρεσίες απο την Μόσχα μέχρι και την Washington."

Με τον Fincher στη σκηνοθεσία και την ταλαντούχα Rooney Mara στο ρόλο της Ρωσίδας κατασκόπου, το "Red Sparrow" έχει όλες τις προϋποθέσεις να εξελιχθεί σε πολύ αξιόλογο κατασκοπευτικό θρίλερ...

 

red-sparrow-Jason-Matthews

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.