Ο David Duchovny & η Gillian Anderson, Επιθυμούν το 3ο "X-Files"

0

Αν και η τρίτη ταινία του "X-Files" είχε εξασθενήσει σαν ιδέα τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα μετά την πολύ κακή δεύτερη ταινία "The X Files: I Want to Believe" που κυκλοφόρησε το 2008, τους τελευταίους μήνες το θέμα φαίνεται να έρχεται και πάλι στην επικαιρότητα.

Η αρχή έγινε με τις δηλώσεις που έκανε πρίν απο μερικούς μήνες ο δημιουργός της σειράς Chris Carter, στο περιοδικό Empire:

"Νομίζω ότι όλοι μας θα θέλαμε η ομάδα να ξαναενωθεί. Εχω μια ιδέα για την τρίτη ταινία στο μυαλό μου. Η ημέρομηνία της εποίκισης πέρασε, και αυτό είναι κάτι που δεν θα αγνοούσαμε. Για την δεύτερη ταινία, ο διαθέσιμος προυπολογισμός ήταν μικρός και για μια αυτοτελή ιστορία, εμείς όμως θέλουμε να επιστρέψουμε στη μυθολογία."

Οι φήμες συνεχίστηκαν και στο Comic Con της Νέας Υόρκης πρίν απο μερικές ημέρες, όπου παραβρέθηκαν ο David Duchovny και η Gillian Anderson, με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων απο την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς.

Σύμφωνα με τον David Duchovny:

"Ολα οι βασικοί συντελεστές της σειράς, συμπεριλαμβανομένου και του Chris Carter, έχουν την διάθεση για μια τρίτη ταινία. Η Gillian και εγώ θέλουμε πραγματικά να το κάνουμε, συνεπώς το θέμα βρίσκεται πλέον στα χέρια της Twentieth Century Fox."

Ενώ σύμφωνα με την Gillian Anderson:

"Προφανώς η Fox θέλει να διαπιστώσει αν εκτός απο εμάς, ενδιαφέρονται και οι θαυμαστές της σειράς για μια τρίτη ταινία. Οπότε καλό θα ήταν ο κόσμος να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του."

Αν και η τρίτη ταινία του "X-Files" φαντάζει σαν μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση, η αλήθεια είναι ότι ο Mulder και η Scully δικαιούνται άλλη μια ευκαιρία...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.