Ο Danny Boyle Θα Σκηνοθετήσει Την 25η Ταινία Του "James Bond"

0

Αν και η φήμη που ήθελε τον Danny Boyle να σκηνοθετεί την επόμενη ταινία του "James Bond" κυκλοφορούσε εδώ και αρκετό καιρό, η επιβεβαίωση ήρθε μέσα απο τον ίδιο τον σκηνοθέτη και κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στην Metro.

Όταν λοιπόν ο Βρετανός σκηνοθέτης ρωτήθηκε αν η φήμη ισχύει, απάντησε:

"Αυτή τη στιγμή εργάζομαι πάνω σε μια ταινία που έχει γράψει ο Richard Curtis και όλα εξαρτώνται απο αυτό. Ελπίζουμε πως θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα σε 6 με 7 εβδομάδες και θα έχουμε ολοκληρώσει το φίλμ στο τέλος του χρόνου. Αν και εφόσον πάνε όλα καλά, τότε θα είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί με τον σεναριογράφο John Hodge στην νέα ταινία του Bond."

Ο Danny Boyle ξεκίνησε την καριέρα του απο την βρετανική τηλεόραση, ενώ έγινε ευρύτερα γνωστός το 1996 με την δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά το "Trainspotting". Έκτοτε ακολούθησαν το "The Beach", το "28 Days Later", το "Sunshine", το οσκαρικό "Slumdog Millionaire" και τα "127 Hours", "Trance", "Steve Jobs" και πιο πρόσφατα το "T2 Trainspotting".

Αν και ο Βρετανός σκηνοθέτης είναι ένας δεξιοτέχνης του σινεμά με το δικό του προσωπικό στύλ, η αλήθεια είναι πως δεν εργαστεί ποτέ σε ένα μεγάλο franchise όπως είναι αυτό του Bond, μια κλασική blockbuster ταινία που δεν προσφέρει μεγάλη δημιουργική ελευθερία για τον ατίθασο Boyle, που αρέσκεται σε low profile ταινίες με έντονο βρετανικό τόνο. Αν και εφόσον ο Boyle καταφέρει να παντρέψει την απαιτήσεις του blockbuster με την δική του προσωπική πινελιά (κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο), τότε η νέα ταινία του 007 μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ενδιαφέρον project...

Το νέο φίλμ του "James Bond" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 8 Νοεμβρίου του 2019.

[UPDATE 22-8-18]
Ο Danny Boyle τελικά αποχώρησε απο το project λόγο δημιουργικών διαφορών...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.