Ο Clive Owen Στο "Valerian" Του Luc Besson

0

Σύμφωνα με το Deadline, o Clive Owen ("Children of Men") προστέθηκε στo cast του "Valerian", την κινηματογραφική μεταφορά της sci-fi εικονογραφημένης νουβέλας των Pierre Christin και Jean-Claude Mézières, που κυκλοφόρησε το 1967.

"Η ιστορία εστιάζει σε ένα ζευγάρι πρακτόρων-χρονοταξιδιωτών που το καθήκον τους είναι η προστασία της Γής του 28ου αιώνα και των γειτονικών πλανητών απο διάφορους κακόβουλους χαρακτήρες. Οι περιπέτειες τους εξελίσσονται με υπόβαθρο τα πιο ενυπωσιακά σκηνικά: πολύπλοκες αρχιτεκτονικές εφευρέσεις, φουτουριστικές μηχανές και τα πιο εξωπραγματικά τοπία."

Υστερα απο την εξαιρετική του ερμηνεία στην τηλεοπτική σειρά "The Knick" του Steven Soderbergh, o Βρετανός ηθοποιός επιστρέφει στον κινηματογράφο και μάλιστα σε ένα blockbuster, ένα είδος ταινιών που δεν φαίνεται να τον συγκινεί ιδιαίτερα, καθώς κατά το παρελθόν έχει απορρίψει αρκετές αντίστοιχες προτάσεις.

Ο Owen θα υποδυθεί τον Διοικητή Arün Filitt, ενώ στους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες του Valerian και της Laureline θα βρεθούν οι Dane DeHaan (The Amazing Spider-Man 2, Chronicle) και Clara Delevingne (Anna Karenina).

Στην σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο Luc Besson (The Fifth Element, Léon: The Professional), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μέσα απο την εταιρεία του EuropaCorp.

Με την προσθήκη του Clive Owen, το εγχείρημα των 180 εκατομμυρίων δολαρίων αποκτά ειδικό βάρος και σίγουρα θα ανοίξει το δρόμο για την προσθήκη και άλλων ταλαντούχων ηθοποιών.

Τα γυρίσματα του "Valerian" θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2016, ενώ η κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες θα γίνει μέσα στο 2017...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.