Ο Clive Owen Πρωταγωνιστής Στο "Anon" Του Andrew Niccol

0

Σύμφωνα με το Deadline, o Clive Owen ("Children of Men", "Sin City") συμφώνησε να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο "Annon", το νέο sci-fi θρίλερ του Andrew Niccol.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φίλμ εξελίσσεται σε ένα κοντινό μέλλον όπου το έγκλημα έχει εξαλειφθεί, μαζί του όμως έχει καταργηθεί η ιδιωτικότητα, η άγνοια και η ανωνυμία. Ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο Owen είναι ένας detective αυτής της εποχής, που θα συναντήσει μια γυναίκα που "δεν υπάρχει".

Ο Clive Owen που τα τελευταία δυο χρόνια έχει δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας μέσα απο την τηλεοπτική σειρά "The Knick" του Steven Soderbergh, αυτή τη στιγμή συμμετέχει στα γυρίσματα του "Valérian", της φουτουριστικής και πανάκριβης ταινίας του Luc Besson που θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2017.

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο του "Anon" βρίσκεται ο Andrew Niccol ("The Host", "Good Kill"), ο οποίος αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά την σκηνοθετική του καριέρα με την ταινία "Gattaca" το 1997, έκτοτε δεν έχει καταφέρει να γευτεί την επιτυχία, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει με το "Anon", καθώς διαθέτει μια ενδιαφέρουσα ιστορία, ένα κορυφαίο πρωταγωνιστή και ανεξάρτητο ύφος.

Την παραγωγή του φίλμ έχει αναλάβει η K5 Film των Oliver Simon και Daniel Baur.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.