Ο Christopher Nolan Θα Σκηνοθετήσει Το "Ready Player One"?

0

Σύμφωνα με το Tracking Board, η Warner Bros. προσέφερε τη σκηνοθετική καρέκλα του "Ready Player One", στον Christopher Nolan. Η ταινία αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου best-selling βιβλίου που έγραψε ο Ernest Cline.

"Το έτος 2044, η πραγματικότητα είναι πολύ άσχημο μέρος για να ζείς. Η μόνη στιγμή που ο έφηβος Wade Watts νιώθει πραγματικά ζωντανός, είναι όταν μπαίνει στην εικονική πραγματικότητα που είναι γνωστή ως OASIS. Ο Wade αφιέρωσε τη ζωή του μελετώντας τους γρίφους που βρίσκονται κρυμμένοι μέσα σε αυτό τον εικονικό κόσμο. Μια σειρά γρίφων που είναι βασισμένοι στην ποπ κουλτούρα των περασμένων δεκαετιών και που το ξεκλείδωμα τους υπόσχεται μεγάλη δύναμη και πλούτη σε αυτόν που θα τα καταφέρει.

Οταν όμως ο Wade πέφτει πάνω στο πρώτο στοιχείο, βρίσκεται ξαφνικά περικυκλωμένος απο άλλους παίκτες που επιθυμούν να τον σκοτώσουν για να πάρουν το έπαθλο. Ο αγώνας ξεκίνησε και άν ο Wade θέλει να επιβιώσει, θα πρέπει να κερδίσει και να αντιμετωπίσει τον αληθινό κόσμο, ένα κόσμο απο τον οποίο προσπαθούσε πάντα να δραπετεύσει."

Η ιστορία που τοποθετεί τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα να διαγωνίζεται σε διάφορα δημοφιλή videogames των εταιρειών Atari & Nintendo, έχει ήδη γραφτεί απο τον σεναριογράφο Zak Penn ("X-Men: The Last Stand", "The Incredible Hulk").

Αν και η ιστορία δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στο στύλ Nolan, καθώς φαντάζει κάπως ανάλαφρη και παιδική, η Warner Bros. φιλοδοξεί ότι ο περιζήτητος δημιουργός θα πειστεί να αναλάβει το project.

Ready Player One

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.