Ο Charlie Kaufman Στο Το "I’m Thinking Of Ending Things"

0

Σύμφωνα με το Deadline, o Charlie Kaufman θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το "I’m Thinking Of Ending Things", το νέο φιλμ του Netflix, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο που έγραψε ο Iain Reid ("One Bird's Choice", "The Truth About Luck").

"Η ιστορία ακολουθεί τον Jake, ο οποίος ταξιδεύει για να δεί τους γονείς του στην απομονωμένη φάρμα τους, μαζί με την σύντροφο του, η οποία σκέφτεται να δώσει τέλος στη ζωή της. Οταν ο Jake κάνει μια απρόσμενη παράκαμψη, αφήνοντας την αποκλεισμένη, τότε αυτό που ακολουθεί είναι μια διεστραμμένη μίξη έντασης, ψυχολογικής αδυναμίας και απόλυτου τρόμου."

Ο Charlie Kaufman ξεκίνησε την καριέρα σαν σεναριογράφος τηλεοπτικών σειρών ("The Edge", "The Trouble with Larry") και σύντομα έκανε το μεγάλο άλμα στο Hollywood με την συγγραφή σεναρίων σε ταινίες όπως το "Being John Malkovich", "Adaptation." και το "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" όπου και απέσπασε το Oscar Καλύτερου Σεναρίου.

Το σκηνοθετικό ντεπούτο του Kaufman, έλαβε χώρα το 2008 με την ταινία "Synecdoche, New York", ενώ το 2015 σκηνοθέτησε το δεύτερο του φίλμ, την animated ταινία "Anomalisa".

Εκτός απο το σενάριο και την σκηνοθεσία στο "I’m Thinking Of Ending Things", ο Kaufman θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με τους Anthony Bregman και Stefanie Azpiazu.

Έτσι, ύστερα από μια σειρά θεότρελλων και προτότυπων σεναρίων, ο Charlie Kaufman εισέρχεται για τα καλά στη σκηνοθεσία, με ένα φιλμ που διαθέτει σαν υπόβαθρο μια πολύ αξιόλογη και βραβευμένη νουβέλα...

 

Ο Charlie Kaufman Στο Το "I’m Thinking Of Ending Things"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.