Ο Cary Fukunaga θα Σκηνοθετήσει Το "The Black Count"

0

Υστερα απο την εξαιρετική του δουλειά στην τηλεοπτική σειρά "True Detective" του HBO, o ταλαντούχος σεναριογράφος-σκηνοθέτης Cary Fukunaga βλέπει τις μετοχές διαρκώς να ανεβαίνουν. Ετσι, ύστερα απο την ανάληψη της σκηνοθεσίας στο remake του "It" του Stephen King, o Fukunaga ανέλαβε και την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του "The Black Count", της βραβευμένης με Pulitzer βιογραφίας του Στρατηγού Alex Dumas που έγραψε ο Tom Reiss το 2012.

Σύμφωνα με την πλοκή του βιβλίου:

"Ο Στρατηγός Alex Dumas, είναι ένας σχεδόν άγνωστος άνθρωπος σήμερα, όμως η ιστορία του είναι πολύ οικεία εξαιτίας του γιού του, του συγγραφέα Alexandre Dumas, που χρησιμοποίησε την επική του ζωή σαν έμπνευση για τα κλασσικά έργα "The Count of Monte Cristo" και "The Three Musketeers".
Ομως πίσω απο τις εντυπωσιακές περιπέτειες του Στρατηγού Dumas, κρύβεται ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό μυστικό, καθώς ο στρατηγός ήταν γιός ενός μαύρου σκλάβου που κατάφερε να αναδυθεί στον κόσμο των λευκών περισσότερο απο κάθε άλλον άνθρωπο της φυλής του.
Γεννημένος στον Άγιο Δομίνικο (πλέον Αϊτή), ο Alex Dumas πήγε στο Παρίσι εκεί όπου εξελίχθηκε σε διοικητή στρατιών την εποχή της Επανάστασης, μέχρι και την ημέρα που αντιμετώπισε ένα αδιαλλάκτο εχθρό που δεν μπόρεσε να κερδίσει."

Ο Fukunaga που αυτή τη στιγμή σχεδιάζει το "A Soldier of the Great War" με τον Edward Norton, θα σκηνοθετήσει και θα γράψει το σενάριο της μεταφοράς.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.