Ο Cary Fukunaga Θα Σκηνοθετήσει Το "The Noble Assassin"

0

Υστερα απο την εξαιρετική του σκηνοθεσία στην πρώτη σαιζόν του "True Detective", o Cary Fukunaga έγινε ένας απο τους πιο περιζήτητους σκηνοθέτες του Hollywood, με το μεγάλο πλεονέκτημα να μπορεί να επιλέγει τα projects που θα σκηνοθετήσει. Ετσι μετά το "Beasts of No Nation" του Netflix και το ναυάγιο με το remake του "IT", ο Fukunaga ετοιμάζει την επόμενη δουλειά του που σύμφωνα με το Variety θα είναι το πολεμικό δράμα "The Noble Assassin".

"Βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα που ακόμη δεν έχει εκδοθεί, το φίλμ αφηγείται την ιστορία ενός Γάλλου αριστοκράτη που μετατρέπεται σε σαμποτέρ κατά των Ναζί, αφού πρώτα εκπαιδεύεται απο την Βρετανική οργάνωση Special Operations Executive, που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου."

Το σενάριο της μεταφοράς που αρχικά είχε αναλάβει ο Scott Silver ("The Fighter"), θα γράψουν οι Adam Cooper και Bill Collage, το δίδυμο πίσω απο τις ταινίες "Assassin’s Creed", "Exodus: Gods and Kings" και "The Divergent Series: Allegiant".

Αν και το βιογραφικό των συγκεκριμένων σεναριογράφων δεν δημιουργεί πολύ υψηλές προσδοκίες, η παρουσία του ταλαντούχου Fukunaga στην σκηνοθεσία αφήνει κάποιες ελπίδες για το τελικό αποτέλεσμα.

Το "The Noble Assassin" έρχεται να προστεθεί σε ένα νέο κύμα πολεμικών ταινίων που εστιάζουν στον Πρώτο και στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως το "The Grand Escape" του Lenny Abrahamson, το "Dunkirk" του Christopher Nolan, το "HHhH" του Cédric Jimenez και το "Hacksaw Ridge" του Mel Gibson.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.