Ο Cary Fukunaga Θα Σκηνοθετήσει Την 25η Ταινία Του James Bond

0

Υστερα απο την επεισοδιακή αποχώρηση του Danny Boyle ("Trainspotting") απο την σκηνοθεσία της 25ης ταινίας του James Bond, η Eon Productions και η MGM έπρεπε να βρούν (μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα) εναν ισάξιο αντικαταστάτη και απ' ότι φαίνεται τα κατάφεραν, καθώς πριν απο λίγο έγινε γνωστό πως ο Cary Fukunaga θα είναι ο νέος σκηνοθέτης.

Ο Cary Fukunaga έγινε ευρύτερα γνωστός χάρις στην εξαιρετική του δουλειά στην τηλεοπτική σειρά "True Detective" του HBO, μια δουλειά που του άνοιξε διάπλατα τις πόρτες τόσο στην τηλεόραση, όσο και στον κινηματογράφο. Λίγο αργότερα ο Fukunaga σκηνοθέτησε την ταινία "Beasts of No Nation", ενώ πρίν απο λίγους μήνες ολοκλήρωσε την σκηνοθεσία και των δέκα επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς "Maniac" του Netflix, που θα κάνει πρεμιέρα αύριο. Ομως τα projects του περιζήτητου σκηνοθέτη δεν σταματούν εκεί, καθώς έχει συμφωνήσει να σκηνοθετήσει το "The Black Count" και την τηλεοπτική σειρά "Napoleon" του HBO.

Εκτός απο την αλλαγή στη θέση του σκηνοθέτη, η νέα ταινία του 007 θα αλλάξει και σενάριο, καθώς οι παραγωγοί Michael G. Wilson και Barbara Broccoli, απέρριψαν το σενάριο του John Hodge ("Trainspotting") και επέλεξαν για μια ακόμη φορά να συνεργαστούν με τους Neal Purvis and Robert Wade, το δίδυμο πίσω απο τις τρείς τελευταίες ταινίες του franchise ("Quantum of Solace", "Skyfall", "Spectre").

Αυτό που μένει να φανεί, είναι το πως θα συνεργαστεί ο Fukunaga με τον πρωταγωνιστή Daniel Craig, ο οποίος μέσα απο τη θέση του παραγωγού ήταν αυτός που συγκρούστηκε με τον Danny Boyle.

Η νέα ταινία του James Bond αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.