Ο Bruce Willis Στο Remake Του "Death Wish"

0

Ο Bruce Willis θα πρωταγωνιστήσει στο "Death Wish", το remake της ομώνυμης ταινίας του 1974 που είχε ως πρωταγωνιστή τον Charles Bronson. Βασισμένο στην νουβέλα του Brian Garfield, το "Death Wish" του 1974 αποτέλεσε την απαρχή ενός ιδιαίτερα βίαιου κινηματογραφικού franchise δράσης που ολοκληρώθηκε το 1994, μετρώντας συνολικά 5 ταινίες. Το 2007, το βιβλίο του Brian Garfield αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης και για το "Death Sentence", το δραματικό θρίλερ του James Wan, με πρωταγωνιστή τον Kevin Bacon ένα φίλμ που αποτέλεσε μια πιο χαλαρή μεταφορά της ιστορίας.

Σύμφωνα με την πλοκή της original ταινίας:

"Υστερα απο τον βίαιο θάνατο της γυναίκας και της κόρης, ο Paul Kersey, ένας αρχιτέκτονας της Νέας Υόρκης, μετατρέπεται σε εκδικητή, εφορμώντας τα βράδια σε κακόφημους δρόμους, σκορπώντας τον θάνατο ανάμεσα στους κακοποιούς, σε μια τυφλή και οργισμένη απόδοση διακαιοσύνης."

death-wish-original

Το remake του "Death Wish" που πλανάται εδώ και κάποια χρόνια στα γραφεία της MGM και της Paramount, έχει αλλάξει μέχρι σήμερα δυο σκηνοθέτες: τον Joe Carnahan ("The Grey") και τον Gerardo Naranjo ("Miss Bala"), οι οποίοι αποχώρησαν για άγνωστους λόγους.

Σύμφωνα με το Deadline οι νέοι σκηνοθέτες του project θα είναι οι Aharon Keshales & Navot Papushado, το δίδυμο πίσω απο την ταινία "Big Bad Wolves" και την ταινία τρόμου "Rabies".

Αν και η καριέρα του Bruce Willis βρίσκεται σε πτωτική πορεία, με τον ηθοποιό να συμμετέχει σε ανούσιες dvd-περιπέτειες, ο ρόλος του Paul Kersey φαντάζει κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του και σαν μια μεγάλη ευκαιρία για ένα δυναμικό come back, για τον ταλαντούχο πλήν ιδιαίτερα "δύσκολο" star....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.