Ο Adam McKay Θα Σκηνοθετήσει Το "Irredeemable"

0

Υστερα απο το Oscar Σεναρίου για την ταινία "The Big Short", ο Adam McKay επιστρέφει στις ταινίες comic, καθώς σύμφωνα με το Deadline θα σκηνοθετήσει το "Irredeemable", την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου comic της BOOM! Comics, που μετά την Marvel και την DC διαθέτει την τρίτη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη τίτλων comics.

Αν και ο McKay ξεκίνησε την σκηνοθετική του καριέρα με κωμωδίες όπως το "Step Brothers" και τις ταινίες "Anchorman", τον τελευταίο καιρό έχει εισέλθει στις ταινίες comic, καθώς έγραψε το σενάριο της ταινίας "Ant-Man" της Marvel, ενώ αυτή τη στιγμή ετοιμάζει το σενάριο της δεύτερης ταινίας "Ant-Man and the Wasp".

Το comic "Irredeemable" του Mark Waid, κυκλοφόρησε το 2009 εικογραφημένο απο τον καλλιτέχνη Peter Krause και ολοκληρώθηκε το 2012, αποτελούμενο απο 38 τόμους και έχοντας πουλήσει περισσότερα απο ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

"Η ιστορία εστιάζει στον Plutonian, τον μέχρι πρότεινος μεγαλύτερο σούπερ ήρωα, μέχρι την ημέρα που άρχισε να δολοφονεί τον πληθυσμό της Γής ή τουλάχιστον αυτούς που τον αψηφούν. Οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν είναι μια ομάδα σούπερ ηρώων, γνωστή και ως Paradigm. Τα μέλη της ομάδας είναι πρώην συνάδελφοι του Plutonian και δεν στερούνται δικών τους προβλημάτων, αλλά κανείς δεν είναι τόσο ισχυρός όσο ο μαζικός μανιακός δολοφόνοςπου κρατά τον κόσμο όμηρο των ορέξεων του. Απεγνωσμένη η ομάδα Paradigm αναζητά βοήθεια απο ένα διάσημο υπερκακό, τον μναδικό ίσως τρόπο για να σταματήσουν το μακελειό."

Ο Adam McKay θα αναλάβει την σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο της μεταφοράς έχει αναλάβει ο Tommy Wirkola ("Hansel and Gretel: Witch Hunters").

Την υλοποίηση της ταινίας έχει αναλάβει το στούντιο της 20th Century Fox.

Ο Adam McKay Θα Σκηνοθετήσει Το "Irredeemable"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.